На лов за размер XXL: Топ 8 на нациите с най-надарени мъже

| от Вучето |


Разпространено е схващането, че жените, като по-емоционални, по-дипломатични, по-деликатни и по-жалостиви от мъжете, са склонни да не обръща толкова голямо внимание на пениса, а на Човека с главно „ч“, прикрепен към него. Но това е градска легенда, да ви кажа честно. И селска също. Понеже възвишените чувства и романтиката са едно, но голата истина си е гола и тя е такава: Мъжете с малки пишки са за кекс, а тези с големи – за секс. И след като с пет думи разяснихме вечния казус „Има ли значение размерът?“, е редно да се запитаме: Ако търсим наистина голям размер (т.е. над средностатистическите 13 см в ерекция), къде ще го намерим, и то със сигурност, за да не се стига до изтощителната практика проба-грешка-проба-грешка?

Вижте още: За какъв секс фантазират най-често жените?

Според сайтовете, разполагащи с официални статистически данни от всякакъв антропологичен характер, като World Population Review и World Data, най-близката страна, до която българката може да пътува, за да бъде сред море от големи пениси е…

#8 Нидерландия

По ирония на съдбата „плоската земя“ може и да не разполага с естествени природни възвишения по-високи от софийското НДК, но затова пък жителите ѝ са с най-висок ръст в Европа. А мъжете в частност също държат своеобразен европейски рекорд – дължината на еректиралия нидерландски пенис достига завидните 15,87 см. Понеже от собствен опит знам, че на дамите им е трудно да визуализират колко горе-долу са тези сантиметри, веднага давам пример: толкова е диаметърът на средно по големина тенджере на Tefal, от тези с една дръжка. Или колкото две банкови карти една до друга! Хич не е зле, нали? Така че, момичета, защо пък да не планирате една разкошна великденска екскурзия до Амстердам – хем ще си наберете малко лалета, хем ще проверите дали информацията ми е точна.

#7 Гамбия

Преди известно време писах материал за новата тенденция сред шведките на средна възраст да пътуват до екзотични дестинации с цел не да хванат тен и да пият коктейли по плажовете, а за да си осигурят секс от надарени млади мъже срещу „спонсорство“. Проучването ми тогава показа, че най-предпочитана от скандинавските секс стръвници дестинация през последните няколко години е Гамбия. От мястото на западноафриканската страна в тази класацията разбираме защо. Фотофинишът показва, че гамбийските мъже бият нидерландците едва с 0,01 см, тоест средният пенис достига 15,88 см във възбудено състояние. Мъжете от етническата група Мандинка обаче не признават официалната статистика и непрестанно се хвалят, че притежават най-големите членове в света. Няма лъжа, няма измама – на пътешественици от други континенти дори се е налагало да им леят куршум срещу преживения шок, след като са ги виждали на живо!

Вижте още: Размерът има ли значение

#6 Сенегал

Сенегал и Гамбия са съседни страни, но, за разлика от други такива, не се карат за националната принадлежност на известни исторически личности, а за дължината на телесни органи. В случая сенегалският пенис печели съревнованието и отново само с 0,01 см преднина. Тази стотна обаче му е достатъчна, за да си завюва шестото място в престижната класация. Ако ще пътувате до Дакар, за да си хванете надарен мъж срещу чифт маркови маратонки и златно синджирче, трябва да ви предупредя, че French is а must. И не става въпрос за любовта, а за езикът. Фактът, че вашият избраник може да се окаже женен за една, две и повече жени също би допринесъл към елемнта на изненадата. Но пък всичко друго е както го пише в Wikipedia: президентът се казва Маки Сал, най-популярният спорт е борба, а търговският експорт е главно под формата на риба и фъстъци.

#5 Хаити

О, да, определено си заслужава човек да прекара известно време на карибския остров, и то не само заради фантастичните плажове и лежерния лайфстайл, а и заради местните мъже. Освен добре оборудвани (16,01 см в „радвам-се-да-те-видя“ настроение!), хаитяните са много симпатични и непринудени хора. Освен това, за разлика от разглезения европеец, дори да му се обадиш посред нощ да дойде да убие някоя хлебарка, която ти е изкарала акъла, хаитянинът веднага ще се отзове. Друг е въпросът дали ще го направи и с човек, ако го помолиш за същото.

Вижте още: Извивката на дупето е секси, не размерът

#4 Судан

И ето ни отново на африканския континент, където очевидно конкуренцията е безмилостно жестока. Компасът е мръднал на североизток този път, но трябва да му се доверим, че ни води в правилната посока, понеже мъжете в тази част на Африка обещават незабравими оргазми с техните 16,47-сантиметрови пениси. Докато, водена от чист научен интерес, проучвах суданските ерекции, попаднах на циркулираща в нета „тайна“ местна рецепта, която обещава на всеки ощетен от природата мъж да добави цели 8 см към дължината на достойнството му в рамките само на няколко дни. Предполагам обаче, че това си е чиста измамна схема, понеже никой никога не е чувал и виждал судански мъже да втриват в пенисите си магичен мехлем, за да ги направи толкова големи. They are just born this way!

#3 Боливия

Освен че всичко в тази страна се намира на много голяма надморска височина, вече ще знаете, че е и в топ три на нациите с най-надарени мъже, защото със своите 16,51-сантиметрови пениси боливийците са бронзовите медалисти в класацията. Ето ви и един любопитен факт: Другото име на най-разпространения вид кактус в Боливия, Echinopsis spachiana, който, между другото и много от нас отглеждат в керамични саксии в домовете си, е „penis plant“. Трябва ли да обяснявам защо!?

#2 Камерун

16,67 см е средната дължина на еректиралия камерунски член. Kaкто виждате, летвата вече е вдигната доста високо. Буквално! През 20-те години на миналия век немски етнограф описва как е станал свидетел на, както го нарича, „местен обичай“ на племето Бафия, по време на който изключително надарени мъже се съвокуплявали с други изключително надарени мъжи. На което аз казвам: „Егати прахосването на ерекции!“.

Вижте още: Що е то бисексуален мъж и има ли той място в леглото ви

#1 Eквадор

Страната е известна с бананите си, архитектурата в типичния испански колониален стил, островите Галапагос, орхидеите и още нещо! Кой би предположил, че тази скромна южноамериканска нация всъщност е световен рекордьор в дисциплината разтягане на пенис и то с преднина от цял сантиметър пред подгласника в класацията, Камерун. Средната дължина на половия орган на еквадорците е 17,61 см! Не ми се мисли каква е горната граница! Ако съм успяла да събудя любопитството ви и скритите ви желания, купувайте билет за Кито и приятно прекарване! А да, и да не забравите да си купите типична панамска шапка – любовникът може и да ви омръзне, обаче панамската шапка винаги ще е на мода!

Ако дотук само сте плъзнали поглед по параграфите с надеждата, че ще мернете името на България и не сте го открили, все пак няма да останете разочаровани. Поне не съвсем. Нашите мъже може да не се нареждат сред пърите десет, но не са и сред последните десет. Ако гледаме на класирането им в духа на олимпийския принцип, значи 25-тото им място в тази класация си е направо постижение. Със своите 15.02 см българинът оставя далеч след себе си всички други представители на Балканския полуостров, както и тези на страните, които по дифолт са на първите места по разните там измислени класации като най-щастливи и най-добри за живеене, свобода на словото, ниво на демокрация и прочее.

Така че, скъпи сънародници, не унивайте, защото и когато сме зле, ето че пак сме по-добре – линийката го доказва!

Вижте още: 

Груб и перверзен секс – защо съм „за“