Размерът има ли значение

| от MamaMia |


Всички знаем, че средният размер на пениса е около 13,2 см в ерекция, но жените явно тайно си мечтаят за нещо по-голямо или поне само така говорят.

Анкета, направена сред хиляди жени за техните сексуални предпочитания, доведе до шокиращи резултати. Според близо 50 000 души, които са участвали в анкетата за перфектния размер на пениса, още няколко сантиметра не биха били излишни, но не е задължително правилото „колкото повече, толкова повече“.

Почти една трета – 31% са казали, че са напълно доволни от средната дължина, но преобладаващото мнозинство (52%), са заявили, че перфектният размер е между 15-20 сантиметра.

Само 3% твърдят, че „детският“ размер от 5-10 см е идеален, а 5% от анкетираните жени искат мъжкото „достойнство“ да бъде по-голямо от 25 сантиметра.

Относно типа тяло, който жените предпочитат, отговорите отново са изненадващи. Оказва се, че жените предпочитат мъж с малко коремче, а не такъв с изваяно тяло.

47% от анкетираните признават, че си падат по по-едри мъже. Други 19% заявяват, че нямат конкретен тип тяло, който харесват, но 34% са категорични, че не биха харесали любовник с наднормено тегло.

Най-важното нещо, което жените търсят в един мъж, е просто да бъде свестен човек. По-голямата част от жените – 37% заявяват, че искат мъжът да е грижовен, а за други 33% е най-важно мъжът да може да ги разсмива

Сексуалните умения също се класират доста високо сред женските приоритети, като почти една четвърт от жените ги избират като основен приоритет.