Размерът има ли значение

| от MamaMia |


Всички знаем, че средният размер на пениса е около 13,2 см в ерекция, но жените явно тайно си мечтаят за нещо по-голямо или поне само така говорят.

Анкета, направена сред хиляди жени за техните сексуални предпочитания, доведе до шокиращи резултати. Според близо 50 000 души, които са участвали в анкетата за перфектния размер на пениса, още няколко сантиметра не биха били излишни, но не е задължително правилото „колкото повече, толкова повече“.

Почти една трета – 31% са казали, че са напълно доволни от средната дължина, но преобладаващото мнозинство (52%), са заявили, че перфектният размер е между 15-20 сантиметра.

Само 3% твърдят, че „детският“ размер от 5-10 см е идеален, а 5% от анкетираните жени искат мъжкото „достойнство“ да бъде по-голямо от 25 сантиметра.

Относно типа тяло, който жените предпочитат, отговорите отново са изненадващи. Оказва се, че жените предпочитат мъж с малко коремче, а не такъв с изваяно тяло.

47% от анкетираните признават, че си падат по по-едри мъже. Други 19% заявяват, че нямат конкретен тип тяло, който харесват, но 34% са категорични, че не биха харесали любовник с наднормено тегло.

Най-важното нещо, което жените търсят в един мъж, е просто да бъде свестен човек. По-голямата част от жените – 37% заявяват, че искат мъжът да е грижовен, а за други 33% е най-важно мъжът да може да ги разсмива

Сексуалните умения също се класират доста високо сред женските приоритети, като почти една четвърт от жените ги избират като основен приоритет.


Повече информация Виж всички