Жени, ето как да разпалите страстта у мъжа си при семеен живот

| от Владимир Вълков |


Към: Неустоими начини да разпалиш страстта у жена си при семеен живот

Привличането между мъжа и жената се променя значително след брака/съжителството. А появят ли се децата, често сексът си хваща тояжката с вързопчето, нарамва я и си поема по пътя нанякъде.

Вероятно отдавна си даваш сметка, че мъжът ти вече не е онзи вечно готов за секс субект, на който можеш да си позволиш да отказваш и той пак и пак да е насреща. Та, ако ти се занимава, ето някои начини как да направиш така, че той да ти се нахвърля отново и отново:

Да му казваш, че е прав

Страшен афродизиак за всеки мъж. Особено ако го изиграеш с подходящите поглед и мимика, плюс малко възхищение в гласа. Същото работи и в извън семейни отношения. Но е много по-мощно оръжие сега, когато увереността му в собствената му неустоимост е по-разклатена (макар вероятно и ти да имаш малко вина за това, сещаш се).

Да знаеш какво е засада

Много малко жени разбират това понятие. Но ти го изучи (не изпускай по-специфичната ситуация, при която играчът е зад централната линия). А ако си наясно и кои са трите случая, в които се намесва ВАР, ще имаш пълното му внимание и уважение.

Твоят не се интересува от футбол? Нищо, някой ден ще си намериш нормален мъж и тези знания ще се изплатят.

Да се впечатляваш от силата му

Основно от мускулите му – леле, колко тежко може да вдига с двете си ръце, колко е як, дори без да тренира, как ти не можеш да си представиш, че някога би могла да вдигнеш този голям шкаф.

А ако самият той лесно може да си представи как още сега самата ти можеш да вдигнеш даже по-лесно този голям шкаф – тогава хвалѝ ума и идеите му. Как никога не би се сетила това или онова. Или пък красноречието му. Или пък там нещо друго, което става за хвалене. Все ще има нещо. Прави му „евалата“, както можеш. Така всеки мъж става някак по-мъж.

Поне в собствените си очи, а това е достатъчно за теб в случая.

Да не му дуднеш

Да, да, знаем, че ти не му дуднеш. Или пък не му дуднеш достатъчно. А и той си го заслужава, да. Но все пак – понякога дори само този подход е предостатъчен, за да разцъфтят интимните ви отношения (доколкото е възможно на фона на семейния живот с деца, нали).

Да му отвориш бира

„Откъде-накъде, да не е малък, да не сме в Саудитска Арабия, да не съм майка му“ и т.н. Ясно. Ако ти е такъв голям проблем, приложи Вариант 2 – накарай някое от децата да го направи. Ако детето е твърде малко – нека поне му я занесе, заедно с отварачката. Но подай командата към хлапето достатъчно ясно и гласно, така че мъжът ти да чуе. Недостатък – няма особен ефект, ако така или иначе у вас е тежък патриархат. Важи и за следващото:

Да му сготвиш

Ако си забравила – любовта наистина минава през стомаха на мъжа. Ако те е страх, че може да го отровиш или отвратиш, понеже не те бива в кулинарията – нека майка ти сготви, но у тях си, а ти го донеси. Или просто поръчай. Обаче да е готвено. Може да получиш почти всичко от почти всеки мъж, ако използваш храна за размяна. Включително внимание и секс.

Да се преструваш, че готвиш

Но не с цел да сготвиш. А да се поомажеш малко с брашно, лепкав сироп и т.н. И ако го правиш непохватно, още по-добре. Всеки нормален мъж е гледал порно и тази гледка ще събуди у него желанието за по-специално отношение. Разбира се, това е редно да се случва, когато децата са на детска или при бабата. После той ще почисти, спокойно. А ако си останала доволна – вероятно и ти няма да имаш против да го направиш.

Да плашиш децата с него

Ама не в стил: „Крийте се, бързо – баща ви с грозното лице иде!“. А с реплики като: „Ако не си оправиш стаята, ще кажа на баща ти!“. И нали – нека той дочуе и разбере колко е авторитетен и уважаван в това семейство!

С децата да го оставите да си гледа мача на спокойствие

Или филма, или “Панорама“, или каквото там го вълнува. И най-възвишеният и интелектуално изтъкан мъж, след като се нахрани и разпусне пред екрана, ще се сети за третото. И ще ви обърне по-така внимание.

Просто да му кажеш

Мъжете са мъже. И това работи – просто да си поискаш директно. Стига да не е твърде изтощен, да не трябва да става утре твърде рано. Както и ако децата си легнат рано и после не им се пие вода, не се напишкат, не вдигнат температура и нямат проблем със съня.

Вижте още:

„Не правихме секс с години и това буквално ме смаза“


Повече информация Виж всички