Неустоими начини да разпалиш страстта у жена си при семеен живот

| от Владимир Вълков |


Привличането между мъжа и жената се променя значително след брака/съжителството. А появят ли се децата, често сексът си хваща тояжката с вързопчето, нарамва я и си поема по пътя нанякъде.

Да, понякога, ако децата си легнат рано и после не им се пие вода, не се напишкат, не вдигнат температура и нямат проблем със съня; ако никой от вас, родителите, не е твърде изтощен и не трябва да става твърде рано; ако не сте твърде скарани и сте имали време да вземете душ – тогава може и да има малък шанс за гушкане с преминаване към другото.

А съвсем понякога има и още едно следващо ниво – жена ти да има желание за секс. Така че ето действията, които при редовно извършване, могат да ти помогнат да се превърнеш в по-желан сексуален обект от нейна страна (а ако не ти се занимава, защото си много напрегнат и преуморен, просто ги избягвай):

Изхвърляй редовно боклука

Когато кофата прелива със смет, а не дай си, Боже, и мирише лошо – сякаш жена ти я приема за твой придатък и ти се дразни, като че ти самият миришеш лошо. Е какъв секс да очакваш! Във всеки цивилизован дом изхвърлянето на боклука е мъжка работа и е добре да я вършиш както трябва. Още по-добре – редовно, без да чакаш подкана.

Научи се да разбираш от дамски превръзки

Защото ще ти се налага да ги купуваш лично. Когато вече имате деца, партньорката ти няма да може да положи извънредните усилия да си ги закупува сама, нито ще се притеснява да изпраща теб. Мъж, който не е купувал за жена си дамски превръзки, не е истински мъж! Така че ще трябва да научиш повече за тях, за да не стават разправии, защото като ти е казала „с крилца“, ти си видял опаковка с гълъб и си решил, че са тези. Внимавай и с колко капки да са, нощни или дневни и т.н. Това само по себе си не е много секси, но имаш по-добри шансове да доведе до секс няколко дни по-късно.

Купувай по нещо и за нея

Важи особено, когато е казала, че не иска нищо, въпреки че си я питал дали иска нещо, защото ще отскочиш до денонощния/магазина/клекшопа да си вземеш нещо. А после ти не само си ѝ донесъл нещо, но и това нещо е точно нещото, което като го види, ще разбере, че точно то ѝ се яде/пие. Герой! Не само ѝ четеш мислите, а го правиш, преди да се се появили в съзнанието ѝ. Еми, заслужаваш нещо по-така и ти някой път.

Ремонтирай навреме

Онази реплика „Жена, ако не ми напомняше на всеки шест месеца, щях вече да съм го поправил“ няма да те доведе доникъде. Тук положението е като с боклука. Мъжка работа, която ако замотаеш, ти замотава и остатъците от сексуалния живот. И обратно – ако си по-чевръст и то по-скоро, имаш по-скоро и шанс.

Масажирай ѝ краката

Но не с еротични движения. А съвсем отговорно – просто да ѝ мине напрежението. И под крака се има предвид стъпала. Ако все пак ти се покаже, че може и по-нагоре (пак няма да е сексуален намек, имай предвид), пазѝ разширените вени, че да не стане проблем.

Остави я да поспи

Най-еротичното действие, на което е способен един баща за майката. Да се измъкнеш тихичко от леглото по-рано, да поемеш децата, закуската им, да приготвиш кафето ѝ, та и ако малко тишина осигуриш. Ето, ти си най-сексапилното божество в историята!

С децата да я оставите насаме

Не, не ти да я оставиш насаме с децата, а ти и децата да се пръждосате някъде заедно – най-добре в зоологическата градина за поне половин ден. Много е важно преди това да си се погрижил домът да няма нужда от чистене, пране, готвене и т.н. Да може да изкара жена ти няколко часа сама вкъщи, без задължения – ето това е любов от твоя страна. Ако предното е най-еротичното, това е най-любвеобвилното действие. Но е добре тя да схване, че всичко това е специално заради нея. Само внимавай да не излезе, че се правиш на по-готиния родител и ѝ вменяваш чувство на вина.

Казвай на децата да слушат майка си

И вкарвай няколко комплимента колко тя ги обича, желае им доброто, каква страхотна майка е, как знае много и т.н.

Казвай ѝ, че е права

Най-добре през цялото време, но внимавай да не звучи като подигравка. Също – да не излезе, че ти си почнал да се превръщаш в мухльо и вече не си онзи решителен, уверен мъж, който едно време я привличаше, а сега май нещо…

Казвай ѝ, ти ще се погрижиш

Мило е. И както вероятно би ти споделила – така ѝ позволяваш да се чувства крехка жена. Сега – дали и как ще се погрижиш, е отделна тема. Важното е да го изговаряш уверено и когато е притеснена. А не когато ти пояснява, че нищо не става от теб и трябва да се промениш най-после, по дяволите!

Вдигай много тежки неща

Сам. С двете си ръце. Най-добре да пренесеш новия хладилник по стълбите. Или да повдигаш гардероба, за да се почисти под него. Или всичките ви пищящи недоволни деца накуп, за да ги прибереш от градинката вкъщи. Суровата животинска сила си остава едно от най-първичните привлекателни мъжки качества.

Още от Владимир Вълков:

Нещата, които мъжете не изхвърляме. Никога

Жените можели мултитаскинг, а мъжете – не? Айде бе!!!

Тайните запаси на мъжа за оцеляването му в семейството