Тайните на скуърта и има ли жени-фонтани

| от Лилия Огнянова |


Няма друга тема в секса, за която да битуват повече митове и легенди, както за скуърта или иначе казано „женската еякулация“.

Първо, огромна част от целокупния народ в световен план няма идея какво е това.

Може би не ви се вярва, но все още живеем във времена, в които женският оргазъм е нещо много хубаво, но не чак толкова ценено. Мъжете уж активно се стремят към него, но свършат ли веднъж, целият им ентусиазъм се изпарява и биха се захванали отново със задоволяването на партньорката след кратка дрямка, две бири и шумно уриниране в тоалетната.

Второ, тези, които са що-годе запознати с жените-фонтан, са жестоко заблудени, за което огромна вина има порното, а след това тъпотиите, изписани в интернетските форуми.

Трето, тези, които са го изживели. Те са като еднорозите – всеки е чувал за тях, знае, че са нещо велико, но никой не ги е виждал.

Истината обаче е, че скуъртът е явление реално и всяка жена може да го изживее, стига да е готова психически и физически за него.

Нека първо се разбулят някои митове.

Изтичащото по време на скурт, не е урина. Ама изобщо не е. Урината си изтича от тотално различно каналче, намиращо се под клитора и над отвора на вагината и няма нищо общо със скуърта.

Вярно е обаче, че при достигането към връхната точка на този мощен „воден“ оргазъм, жената може да усети, че ѝ се пишка. Това се дължи на факта, че изхвърляната течност идва от основата на пикочния канал. Около уретера са разположени парауретралните жлези, които са приблизително 30 на брой. Те представляват система от каналчета, обградени от голямо количество нервни окончания.Областта е особено чувствителна при стимулация, при която стимулация може да се стигне до изпускане на течност.

Тази течност обаче не е урина. Тя е прозрачна, без особен вкус и мирис, и колкото да се опитват да я сравняват с мъжката сперма, няма нищо общо.

Реално тази течност няма никаква функция. Тя не овлажнява влагалището, за да направи проникването в него по-лесно, но пък дава ясна индикация, че явно на жената в момента ѝ е много, много хубаво.

При скуърт не очаквайте пръски високо във въздуха и водопадни количества вода. Много е вероятно просто силно да се подмокрите, без обаче да бъдете като фонтан. Това, което дават по филмите за възрастни, е силно преувеличено и често пълна лъжа и измама.

За да „свършите“ по този начин, е необходимо да сте много добре хидратирани. Вода, вода и пак вода. По 3 литра на ден, че и повече, ще са ви нужни не само, за да имате хубава кожа, да се борите с бръчките и да засилите метаболизма, но и за да успеете да се „подмокрите“ истински по време на секс.

Няма мъж, който да не си мечтае да свърши партньорката си по подобен начин (ако пък има, значи емоционалната му интелигентност е колкото на тийнейджър). Често обаче вроденият мързел и егоцентризъм на мъжете им пречат да докарат нещата до фонтанен завършек. Защо ли? Защото се изисква много работа.

За да бъде правилно стимулирана жената, трябва да има добре упражнен натиск върху G-точката ѝ. Това означава първо да се знае къде точно се намира това съкровище на оргазмите, второ как най-добре да се стимулира.

Колкото по-директен, силен, методичен и постоянен е контактът с G-точката, толкова по-добри заявки за „женска еякулация“ има. Това може да се извърши и със сръчни пръсти (чисти и с добре изрязани нокти, за да не стане беля).

Въпросната жена обаче следва да се е отпуснала напълно физически и психически. Тялото и умът ѝ трябва да са възбудени и стимулирани максимално, за да се достигнат до желаните резултати. И най-вече не трябва да има притеснение от нищо.

„Ще нацапам чаршафите“, „Какво ли ще си помисли той“, „Ами, ако се напишкам“ и т.н. са пълни глупости. Добрият секс е мръсният секс (преносен и не чак толкова смисъл), затова вдишвайте дълбоко и се настройвате на вълна удоволствия.

И също като при аналния секс (който вече разнищихме и можете да си припомните тук), трябва да си казвате. Споделяйте на партньора в момента на случването на сексуалния акт какво ви харесва и какво не. Насърчавайте добрите движения и казвайте „стига“ на неприятните. Така ще улесните и себе си, и него.

Експериментирайте смело и не се притеснявайте от нищо. В най-лошия случай нищо няма да стане, а в най-добрия – ще изживеете велики оргазми.

Що се отнася до мокрото – не оставя петна, пере се лесно. Така че спокойно.