Feeling blessed в Дубай: Най-гадната секс практика да бъдеш човешка тоалетна

| от Кристина К. |


Ако досега не сте били наясно с понятието „Dubai porta potty“, считайте се за късметлия. Аз ще разваля късмета ви. Стига да сте болезнено любопитен човек, който ще избере да чете нататък. Предупреждавам ви, че ще е гадно.

Това ще бъде една от най-странните истории, които някога са ви разказвали. И лично за мен, една от най-извратените.

Тя е историята, която ме кара да съм още по-уверена, че да, консумеризмът е стигнал твърде далеч. Развлечението е стигнало твърде далеч. Социалните медии са стигнали твърде далеч. Обективизирането в секса е стигнало твърде далеч. Както и пропастта между бедни и богати. Както и стремежът лесно и бързо да станеш от вторите, с цената на всичко. Вие сами ще прецените.

Ако търсите на посочения критерий „Dubai porta potty“ в TikTok, ще откриете тренд, който съществува от години. Инфлуенсъри, на които се плаща да отлетят до Дубай срещу заплащане, а там да да получат скъпи подаръци и възможността за екстравагантен хотелски престой безплатно. Дотук добре. Но както знаем, няма безплатен обяд.

„Porta potty“ е нещо като „човешка тоалетна“.

А идеята на цялото мероприятие е в замяна на получените материални блага съответната инфлуенсърка да позволи на богат арабски бизнесмен да извършва сексуални действия с нея, между които да облекчава физиологичните си нужди по нея и конкретно в устата ѝ. Толкова по темата за feeling blessed.

В TikTok могат да бъдат видяни клипове на жени, които са „упражнявали тази професия“ в Дубай, които четат договорите си или споделят своя опит.

Един конкретен видеоклип показва 26-годишна жена, която чете нервно договор, в който се съгласява да бъде откарана със самолет до Дубай и да да бъде тествана за полово предавани болести. След това да извърши определени сексуални действия със свой клиент, с непълнолетния му брат и сама със себе си. Тя добавя, че две седмици преди да излети, ще получи 25 000 щатски долара от общо 50 000 щатски долара. Останалото се заплаща след приключване на работата.

Онлайн може да се открие и нецензурно съдържание, което показва съответните действия с различни участници. Но всеки, който го е гледал, съжалява.

Първите съобщения за съществуването на „Dubai porta potty“ датират от 2016 г.

Съществуват специализирани уебсайтове за набирането на човешки тоалетни. Някои от тях се грижат изключително за сексуалния фетиш, включващ изпражнения.

„Помислете да станете Porta Potty днес и започнете да печелите 7 цифрени суми в $$$ за кратък период от време“, се казва на началната страница на един от уебсайтовете. „Разликата между богатите и бедните не е упоритата работа, а способността да бъдеш умен, проактивен, запознат с жизненоважна информация и да бъдеш на точното място в точното време.“

Друг твърди (превеждам дословно): „СЕГА, КОГАТО СТЕ НА ПРАВИЛНАТА ПЛАТФОРМА, ПРЕДПРИЕМЕТЕ ДЕЙСТВИЯ, ЗАЩОТО ВЯРВАМЕ, ЧЕ СТЕ ГОТОВИ. Помнете, че когато готовността се срещне с възможността, успехът се носи и богатството следва. С нас имате възможност да промените живота си за добро. Затова ви съветваме да предприемете подходящи действия днес, за да подобрите живота си.“

Дубай има репутацията на превозвач на проституиращи работници със самолети и трафик на жени в секс търговията от десетилетия.

Наричат ​​го международен център за секс туризъм, въпреки че секс работата е технически незаконна във всички щати в Обединените арабски емирства.

В статия от 2016 г. Americans for Democracy & Human Rights in Bahrain (ADHRB) докладва как изглежда това на практика. За контекст, Бахрейн граничи с ОАЕ и е една от най-населените страни в Арабския залив. В доклада се казва следното:

„Жените са принудени да проституират по два начина. Тези, които са директно трафикирани за проституция, са примамени в ОАЕ с обещания за позиции като секретарки, масажистки или домашни помощници. В набирането на жени за трафик се използват техни сънародници, защото изглеждат надеждни и будят повече доверие. Те често споделят положителни истории от живота си в ОАЕ, преди да привлекат жените в кръгове за проституция. Някои жени, обикновено домашни помощници, са жертва на трафик, след като са избягали от насилниците си.“

Реакциите на историите за човешките тоалетни в Дубай са смесени. Повечето хора изразяват отвращение, но някои казват, че не се интересуват от това, което се случва между двама съгласни възрастни, стига да не вреди на здравето им. Може би изцяло пренебрегвайки въпросите на психичното здраве, които със сигурност имат отношение към темата.

Някои източници обаче твърдят дори, че в тези практики може да са замесени деца, животни и несъгласни възрастни. Това би направило темата за дубайския блясък още по-мрачна. Дори и отколкото вече е.

Вижте още:

Защо не споделям снимки на детето си онлайн