Какво трябва да знаем за бременността след 35 години

| от MamaMia |


Серията от онлайн издания на „Форум бременност и детско здраве“ продължава с ново предаване. Тази събота, на 27 юни, от 16:30 часа, всички настоящи и бъдещи родители ще могат се информират по различни теми от специалистите, присъстващи на живо в студиото на Puls.bg.

Това ще бъде третото онлайн издание на форума след предаванията на 13 юни и 30 май.

Сред акцентите в новото издание на Форума ще бъде бременността в по-късна възраст.

Кои са особеностите и рисковете при бременността след 35 години? Необходими ли са допълнителни изследвания, които бъдещите майки над 35 години трябва да направят? Всичко това ще разясни д-р Гергана Коларова, изпълнителен директор на Първа специализирана АГ болница за активно лечение „Света София“.

„Форум бременност и детско здраве“ ще даде думата и на опитен професионалист, който ще разкаже как протича естественото раждане с активната подкрепа на акушерката и дали това е мисия възможна. По темата водещата на форума Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg, ще разговаря с обичаната от много жени – Емилия Казълова.

Третото онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg ще разгледа още една актуална тема, с която все повече семейства се сблъскват – детски алергии. Кои са най-честите алергии, как могат да бъдат облекчени и има ли начин родителите да предпазят детето – отговорите ще даде алергологът д-р Тихомир Мустаков.

Във всяко онлайн издание „Форум бременност и детско здраве“ среща аудиторията с популярна личност, представяйки я в нова светлина – тази на родител. На 27 юни за майчинството ще говори певицата и актриса Йоана Драгнева.

По време на новото онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ ще бъдат обявени и победителите в класацията на Puls.bg „Специалистите, на които имам доверие“. За пета поредна година родители отличиха медиците и родилните отделения, които през годините са спечелили доверието им по време на бременността, раждането и грижите за децата.

Онлайн изданията на „Форум бременност и детско здраве“ се организират с генералното партньорство на тъканна банка „Селена Целс“ и с подкрепата на La Roche-Posay, Първа АГ болница „Света София“, Select Asset Management, MEDICAL DENT, Water Wipes, къмпинг „Градина“.

Освен Mamamia.bg, медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, „Жената днес“.