„Форум бременност и детско здраве“ отново онлайн тази събота

| от Mamamia |


„Форум бременност и детско здраве“ продължава да среща бъдещи и настоящи родителите с водещи специалисти чрез серия от онлайн издания. На 13 юни, от 16:30 часа ще се проведе второто издание на форума, което отново ще се излъчи на живо и ще може да се гледа от сайта на Puls.bg, както и на фейсбук страницата„Форум бременност и детско здраве“.

По време на онлайн изданието ще се разяснят част от симптомите, при които бременните жени трябва да потърсят помощ от акушер-гинеколог и кое раждане е усложнено. Акушерки с богат опит ще дадат ценни насоки за това как бременните да се подготвят за раждането.

Сред акцентите във второто издание на „Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg ще бъдат и грижите за новороденото в неонатологичното отделение. Психологът Петър Петров ще разясни мястото на бащата в семейството – тема, която често остава на заден план, въпреки важността й.

Ето ТУК можете да видите всички специалисти, както и темите, които ще се обсъждат в изданието.

По традиция „Форум бременност и детско здраве“ среща аудиторията с популярни родители, които споделят своя опит. За 13 юни за пътя на родителството и съчетаването му с успешната кариера ще говори Таня Кръстева, главен редактор на Bloomberg TV Bulgariа.

Онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве“ на 13 юни се организира от водещия здравен портал Puls.bg и е второто от поредица издания, които ще се проведат в следващите месеци. Водещ на онлайн срещите ще бъде Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg.

Онлайн изданията на „Форум бременност и детско здраве“ се организират с генералното партньорство на тъканна банка „Селена Целс“, основен партньор
Doppelherz и с подкрепата на Water Wipes и Selecta Asset Management.

Освен Mamamia.bg, медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu.


Повече информация Виж всички