Как да станеш баба на 37? Просто е: обвържи се на 12

| от Mamamia |


37-годишна потребителка на TikTok разбуни духовете, съобщавайки, че тази година й предстои да стане баба. Много от нейните последователи изобщо не вярват на историята й, заради младежкото й излъчване. „Няма начин да си на повече от 22 години“, гласи коментар под нейното видео:

@mistydawn3431

Mimi Miaty 🤣 #fyp #mistydawn3431

♬ original sound – Misty Dawn

И все пак историята на Misty Dawn (@mistydawn3431) е колкото вълнуваща, толкова и обичайна за жена, чиято първа връзка – с бащата на дъщеря й – започва, когато тя е на 12 години и продължава, докато е на 21.

Тя обяснява, че й предстои да посрещне първото си внуче през април тази година. Жената забременява за първи път на 15-годишна възраст. Дъщеря й Рали вече е на 20 години и през юни ще навърши 21.

Когато Misty Dawn навършва 19, двамата с бащата на Рали се женят. Две години по-късно се развеждат.

Когато забременява на 15, за да си купи тест за бременност й се налага да спестява джобни пари от закуските си в продължение на цяла седмица. Нейният по-голям брат я завежда до магазина и й помага да купи теста, който се оказва положителен. Тогава тя е вече в третия месец, но изобщо не е забелязала, че няма цикъл. Когато разбира за бременността, майка й е шокирана. След като се съвзема, й казва: „Това е. Край с детството ти. Сега си възрастен човек и ще трябва да отгледаш бебето“.

След развода с бащата на Рали, Misty Dawn се жени отново и има още три дъщери.

Видеото й става много популярно и вече е гледано милиони пъти. В коментарите стотици хора споделят своите собствени истории, свързани с ранно забременяване или с млади родители.

Има и коментари, че Misty Dawn популяризира тийнейджърската бременност и че трябва да се срамува от историята си. Разбира се, преобладават позитивните коментари, още повече че жената очевидно се радва на факта, че ще бъде баба. А за онези, които аплодират младежкото й излъчване, по-късно тя публикува видео със съвети за грижа за кожата.

Вижте още:

36-годишна майка чака 12-то дете – и първо като баба


Повече информация Виж всички