Компромиси с мъжа Везни

| от MamaMia |


Знакът Везни е вторият знак от зодиака, чийто управител е планетата Венера, небесното тяло, което отговаря за красотата, хармонията и разбирателството.

Ако мъжът, когото харесвате или този, с когото сте обвързана е от тази зодия, ето няколко съвета, които биха могли да ви помогнат за спечелването и задържането му:

Старайте се да стигате до компромиси

Мъжът Везни е изключително консенсусен и мрази разправиите. Не обича да се кара и да налага мнението си прекалено агресивно, но също така не и склонен да бъде командван или да не е зачитан.

Ако често го поставяте в ситуация, в която да трябва да се защитава относно изборите и грешките, които прави, има риск да се чувства изключително затормозен от вас.

Старайте се при спор с него, да запазвате добрия тон и гледайте да не повишавате глас. Той е роден балансьор и винаги е склонен да погледне и противоположната на неговата гледна точка в конфликтите, в които се замесва. Стига да не го стресирате или препирате, проявите нужното търпение и обсъдите нещата, които притесняват и двамата, във всяка една ситуация ще можете да стигате до разбирателство.

Давайте му достатъчно време, когато трябва да взима решения и не го притискайте

Мъжът Везни е склонен много дълго време да се чуди, коя от две предоставени му възможности е добра за него. Има нужда да претегля опциите в главата си, докато се реши за едно или друго нещо.

Ако го припирате и му давате зор в тези моменти, само ще го изнервите и има шанс да го подтикнете да вземе решение, което не е коректно за него и в последствие да вини вас това.

Поддържайте се красива

Мъжът Везни държи изключително много на приятното излъчване на жената до себе си. Добре е винаги да сте спретната, сресана и с много лек грим. Не трябва да се занемарявате, но не трябва и да прекалявате с гласенето, да си слагате тежък грим и да се обличате провокативно.

Той харесва деликатната красота

Поддържайте дома си спретнат

За мъжа Везни е много важно заобикалящата среда да му е по вкуса и по никакъв начин да не дразни окото му. Поради тази причина е добре къщата, в която живеете винаги да е добре подредена и чиста, да няма разхвърляни дрехи или дреболии.

Той самият с удоволствие би ви помагал, докато чистите или вършите други домашни задължения.

Ако спечелите мъжа Везни за ваш партньор, вие ще имате до себе си човек, който е изключително любвеобилен и мил. Ще ви глези и обгрижва. Всяка вечер ще ви пита, как е минал денят ви и ще разговаря за нещата, които ви вълнуват. Ще има желание да ви помага във всяко начинание и винаги ще се съобразява с мнението и желанията ви.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.