Тест: Карате ли се за правилните неща с партньора

| от Слави Искренов |


Караниците с партньора са нещо нормално, че даже и желано, особено след първите три месеца съвместен живот. Е, карате ли се? Ако не се карате, как така се обичате? Ако не се карате, откъде да дойде допълнителната искрица страст в секса на сдобряване? Ако не се карате, как един ден, като имате деца, ще се научат да се карат и те с партньорите си един ден? Пък и що за родители ще сте, ако им зададете грешни очаквания за живота – че в едно семейство хората не се карат?

Направете този тест и ще разберете как с партньора си правилно да се карате, за да не се стига до карате, а само до наранени чувства и мрак в душата:

Отговорете с ДА или НЕ дали се карате или не по следните поводи:

1) Този, който става първи, ако обича другия, трябва ли да го остави да поспи и да е по-тих? Или този, който още не се буди, ако обича другия, трябва да стане едновременно с него, за да не му е самотно и да започнат деня си заедно.

2) Колко точно са пет минути, когато единият се оправя, а другият го чака.

3) Сладоледът директно от кутията ли се яде или нормален човек, ако не е животно, е редно да си сипе в купичка? И ако иска да се свини, да се свини в нея.

4) Карате ли се кой е по-краткият маршрут с колата до крайната точка?

5) Дали трябва да се избере по-краткия маршрут или по-бързия.

6) По-краткият маршрут винаги ли е по-бързият. А дали пък да не се предпочете по-приятния.

7) Трябва ли, по време на дълъг път, да се прави компания на шофиращия? или има право да се спи, защото е дълъг път и е изморително? А шофиращият, ако е зрял и отговорен човек, ще се справи с поетия ангажимент ще ви откара безопасно и навреме там, където сте се отправили.

8) Защо гъбата за съдове не е изцедена. И чий принос е по-важен: на този, който купува гъбите за съдове или на този, който се грижи да не се овоняват, като ги изстисква!

9) Защо единият партньор винаги се чувства неподкрепен, когато иска да прави лек ремонт на жилището (боядисване, малко нови мебели, предекорация, нищо кой знае какво) всяка пролет и есен. Какво остава за подкрепа за по-важни неща в живота!

10) Закачалката в коридора случайно ли е там или облегалките на столовете вършат нейната работа за връхните дрехи.

11) Токът безплатен ли е, а също – вие милионери ли сте, че трябва да свети във всички стаи, когато няма никой там!

12) Как така, точно докато се обсъжда важна тема, на единият му се допишква?! Точно в този момент! Колко точно грубо е това и не може ли да почака.

13) След като си е намазал(а) филия с масло, ножът защо не е в миялната или дори в мивката, а е сложен на ръба на мивката и острието му е във въздуха. Да, ясно, че за всеки случай, понеже може да си намаже след малко още една филия, но това да не би да е единственият нож за масло, който притежавате. И ужасно трудно ли е да се измие междувременно и да се прибере на мястото му!

14) За какво ужасно важно и полезно използва четирите секунди, които спести, като само пусна водата в тоалетната, а не ползва четката, след като беше там по нужда номер две!

15) Има ли как да се изкъпе човек, ако не е животно, така че да не е мокро по пода на останалата част на банята.

16) Как точно му е хрумнало, че парче от тортата/лазанята/мусаката се реже не прилежно и внимателно в края, а като дивак – в средата!

17) Карате ли се кой е по-изморен?

18) Тя е сънувала, че ѝ изневеряваш – какво означава това, мамка му!

19) Сноповете косми, които трябва да бъдат извадени от запушения сифон същото ли е като косъмчетата от брадата, които трябва да бъдат махнати от плочките на стената.

20) Защо никога не намирате дистанционното/ножицата/солта там, където сте ги оставил(а).

21) Заспиването веднага след секс липса на обич ли е или е физиологична нужда, която демонстрира блаженство и любов.

22) Трябва ли да е един и същ вечерният час и на двамата, когато излизат с приятели. Или пък зависи от това колко единият е бил по-заслужил от другия заради повече ангажименти, които е свършил през седмицата. И кои са по-важните и тежки ангажименти. И как се броят.

23) Колко точно минути е пътят от работа до вкъщи и защо пътят от там до тук не му/ѝ е отнел точно този брой минути! Къде е ходил(а)!!!

24) Трябва ли този със студените крака да стои далеч от краката на другия или топличките крака на другия, ако го обичат, трябва да стоплят студените му краченца.

25) Как да е поставена ролката тоалетна хартия – с висящия край към стената или към седналия на чинията.

26) Да се пуска ли водата в тоалетната нощем, когато единият е ставал да пишка, ако има опасност да събуди другия или да я пусне, за да не му е гадно, ако влезе сутринта пръв в банята? Кое е израз на по-голяма обич.

27) Толкова ли сте богати или толкова ли повече обича другият Топлофикация от вас, та не затваря вратите зимно време.

28) Течението на отворени врати лятно време приятен свеж бриз в жегата ли е или е гаранция за плексит.

29) Подиграва ли се единият на другия, когато казва, че не помни как е направил миналата седмица онзи ужасно вкусен кекс и че просто бил ползвал каквито продукти имало в кухнята. И нямало сега как да го направи пак или другият измъчва единия. И не проявява достатъчно благодарност, че тогава е ял ужасно вкусен кекс.

30) Как така не знае какво е айсберг и какво е зеле – подиграва ли ви се или го прави, за да не го пращате повече да пазарува!

Правилните отговори на всички примери са ДА. Колкото повече „да“-та имате, толкова по-правилно се карате.

Вижте още:

5 сюжета за бодър скандал по време на празничен обяд


Повече информация Виж всички