Спокойно! Сексът вече не е модерен

| от Ангелин Балсамаджиев |


Приятели, познати и непознати – спокойно, сексът вече не модерен. Отдъхнете си и не се хабете.

Скоро чух разговор между млади и мъдри момчета, които казаха, че не спят с гаджетата си, защото било на безпаричие. Прозорливи хора. Имаше пък една двойка навремето, при която мъжът всяка нощ искаше секс от жена си, а те имаха вече пораснали деца. Горката! Няма умора, няма главобол, онзи има мерак. Представям си как е мечтаела да й дойде месечният цикъл, но от друга страна вярвам, че нерезът е измислял варианти и за този период. Чух, че още са заедно – мъка!

Друг приятел пък наскоро каза, че си легнал едновременно с жена си и се притеснил, че трябва да прави нещо. Нормално. Казах му, че сексът вече не е модерен и се успокои, че не я е докоснал.

Друг пример са познати, които си правят френска любов само на празници. Надявам се, че става дума само за рождените им дни, защото знаем колко празници имаме в България. Да не говорим, ако се почнат по православния календар, ще излязат напълно от модата…

Още по-голям е проблемът, когато сте с партньор за първи път. Хареса ли му, не му ли хареса, как се справих, дали е имал и по-добри в живота? Това е развъдник на комплекси. Това е бич за мъжкото его, защото независимо от отговора, в теб тлее чувство на съмнение.

Всичко това допълнително се подклажда от порно филмите, където подбират някакви свръхестествени екземпляри, чийто трети крак те кара да се залостиш някъде и кротко да си прережеш вените. Повечето зрители не осмислят тайната на монтажа и смятат, че с тези незначителни 12 минути (с обличането) е по-добре да отидат в католически манастир. Там вероятно ще открият някои други тайни, свързани с простатата, но рискът си заслужава.

Да не говорим колко други проблеми има по линия на секса. Първо, е нехигиенично. Тъкмо си се изкъпал и пак трябва да го направиш. Второ, възможно е да залепиш десетки болести, които би избегнал, ако просто си стоиш спокойно и се отдаваш на работата и децата си.

Като стана дума за тях, чувам и за варианти, в които двойката си прави инвитро, без да има проблем. Те са от модерните. Те знаят, че в правенето на любов няма никакъв смисъл. Още повече, че на това, което се случва в леглото или около него, никак не му пасва изразът „правене на любов“. Това е груба хамалогия, съчетана с грозни гледки. Замислете се и бъдете в крак с модата! И без това нямате трети.