Жени, не правете така!

| от |


Жените и мъжете са напълно противоположни във всичко – те мислят, действат, контактуват по различен начин. Дамите не харесват някои специфични качества на мъжката половина от земното кълбо, но от своя страна мъжете също имат своите теми табу, с които жените от време на време е хубаво да се съобразяват.

Критиките

Никой не обича да бъде критикуван – още повече мъжете. Жените сме прекалено критични към мъжете си. Постоянно ги „хокаме“ за щяло и нещяло – защо не е изхвърлен боклука, защо е изхвърлен, защо не е сменена крушката и т.н. В един момент за жалост има вероятност да се превърнем в неговата майка, а повярвайте ми никой мъж не иска да има любовни отношения с майка си. Опитайте се да не обръщате внимание на абсолютно всичко, което ви прави впечатление.

Другите жени

Защо се измъчвате и постоянно разпитвате мъжете си за другите жени? В някакъв момент ще получите отговор, който не ви задоволява и това няма да ви направи по-щастлива. Той е с вас, а щом е преценил да е така, значи има причини за това. Със сигурност някъде по света има поне една по-красива, с по-дълги крака, с по-големи гърди…от вас.

„НИЩО“

Момичета, той не е жена. Когато му отговорите с „нищо“, мъжът ви няма как да разбере, че на вас ви има нещо. По-скоро му обяснете спокойно какво ви е и по какъв начин той може да ви помогне. Мъжете не могат да четат мисли и вашият отговор „нищо“ – за тях наистина означава това, а не „лошо ми е“, „искам да си тръгваме“, „чувствам се дебела“, „искам да ме гушнеш“….

Комплиментите

Той: „Много си красива“, тя: „А, глупости“. Мъжете не правят комплименти, възползвайте се от тях, докато все още ги чувате, защото след това ще ви липсват.

Приятелите

Няма жена, на която да й е приятно, мъжът й да излиза с приятелите си. Но със сигурност не му правете забележка, той няма да спре да го прави, най-много да започне да излиза с тях на пук. Това са неговите приятели и той иска да има лично пространство. Приемете, че за мъжете думите „под чехъл“ са равностойни на женските „ти си ужасно грозна“.