Новата мъжка порно-звезда и разочарованието от него

| от Ния Лазарова |


Отдавна се знае, че жените също гледат порно и в това няма нищо лошо или срамно.

Гигантът PornHub (сайт с клипове за възрастни) в ежегодната си статистика отчита 1400% увеличение на търсенето в секция “Порно за жени”. Дамите стават все по-смели в откриването и изразяването на сексуалността си и това е чудесно.

В същото време обаче гледам обявения за най-добър нов мъж порноактьор за 2016 – Jordi El Nino Polla, и се чудя в мокрите сънища на колко точно дами присъства той или подобен на него?

Описан накратко това е едно рахитично слабо момченце, с тесни раменца и голобрада физиономия. Въпреки крехкия си вид, към момента има солидно количество филми зад гърба си – само за компанията “Brazzers” има над 76. Освен това не подбира – снима се в абсолютно всякакви стилове и няма никакви проблеми партньори да са му мъже. Особено популярен обаче е в MILF категорията.

Кариетата си Jordi започва още на 18, когато решава да кандидатства по обява за еротични модели, публикувана някъде из интернет. Праща свои голи снимки, получава моментален отговор и така бързичко се озовава в порно индустрията.

През март 2016 получава предложение от лидерите в бранша “Brazzers” да заснеме епизод за тях. Клипът получава неочакван и фурорен успех, което се превръща в солиден договор за малкия с компанията, снимането на почти 100 филма и получаване на наградата “Best Male Newcomer” на порно-оскарите – “AVN Award”.

Jordi гледа на успеха си сериозно и се старае да го използва максимално. В края на миналата година той си прави YouTube канал и първото видео, което качва в него, получава над 10 милиона гледания!

Това бързо му носи слава на интернет-звезда, а каналът му получава освен 1 млн. aбонати, и златния бутон на YouTube ( Gold Play Button). Каналът е на испански и ако ви е интересно, можете да го видите тук.

Jordi се тества и като процудент и нищо чудно скоро да основе своя собствена порно компания по примера на други свои успешни колеги.

Малкият води изключително здравословен начин на живот, като не пуши, не пие и тренира редовно, което малко контрастира с клиширания образ, изграден в главите на всички ни за пълно отдаване на пороците на замесените в тази индустрия хора.

И все пак когато чуем определението “млад черноок испанец, успешна порно звезда”, изобщо не си представяме да видим това наперено момченце… С лека тъга се замисляме, че почти винаги големите мъже порно-звезди са доста нелицеприятни типове. Рон Джеръми е най-яркият пример за това (за да ви спестим търсенето, ако не се сещате кой е – косматият, нисък и шйембест чичо, с дълга коса, вързана на тила).

Разбира се, има и такива като Джеймс Дийн, но той стана по-известен с физическото насилие над приятелките си, отколкото с актьорски изяви, така че можем да го изключим от уравнението.

Ако ви е интересно, можете да надникнете към една от класациите за най-добрите мъже порно-звезди тук и ще се убедите, че на фона на колежките им в същата индустрия, жените са ощетени.

Или фантазиите на дамите са сбъркани, или порно-продуцентите се провалят в кастингите или всички истински красиви мъже не искат да се занимават с такива филми, а се насочват към Холивуд.

Каквото и да е, крайният резултат все пак сочи, че интересът на жените към порното нараства все повече, та можем да очакваме нови изненади и ”звезди”


Повече информация Виж всички