Две трети от жените мислят за друг по време на секс

| от MamaMia |


Ако искате да имате хармонични отношения в леглото, по-добре не питайте половинката за какво (и за кого) си мисли по време на секс. Този извод се налага, след като се прочетат данните от изследване, проведено от сайта за запознанства saucydates.com.

Според изследването почти две трети от жените, както и половината от мъжете, си мислят за други хора по време на секс. Но спокойно – в главата на половинката не е задължително водопроводчикът, или съседката. Много от мъжете и жените всъщност фантазират за знаменитости. Но и за бивши гаджета. Е, да – и за колеги и приятели.

Изследването е проведено сред8371 британци и е цитирано от Daily Star. Оказва се, че всеки втори жител на Острова си представя, че прави секс с някой друг, докато се отдава на ласки с партньора. Но ако можем да вярваме на отговорите на двойките, най-често това са измислени образи или знаменитости.

Оказва се, че жените изпитват повече и по-често вина, когато си фантазират за някой друг, докато са с половинката. 62% от анкетираните жени, които са си мислели за други хора, докато са правели секс с партньора, си признават, че се срамуват да споделят това. От мъжете56% заявяват същото.

Известните личности, които присъстват в сексуалните фантазии на британките най-често, са звезди като Даниел Кейг, Брад Пит и нашумелия напоследък ирландски актьор Ейдън Търнър. Джъстин Бийбър и Дейвид Бекъм също са сред посочените от британките мъже, които присъстват в сексуалните им фантазии. Жените прознават, че фантазират за секси мъже, защото по този начин се възбуждат повече.

В сексуалните фантазии на мъжете пък участват звезди като Кейти Пери, Лейди Гага, Риана, Дженифър Анистън и Рита Ора.

И мъжете, и жените твърдят, че по време на секс се опитват нарочно да не мислят за най-добрите си приятели, за колегите си, за порнозвезди или приятелите на партньора.

И все пак на въпрос какво си представят, за да се възбудят, и двата пола са отговорили, че понякога си представят бивши сексуални партньори, с които са се чувствали добре в леглото.

Жените са споделили, че имат повече сексуални фантазии, като 50% са признали, че си представят, че са на плажа или в хотел с друг човек, докато правят секс с партньора. Само 35% от мъжете са признали желанието си да се намират на друго място и с някой друг по време на секс.

Въпреки че се очаква от мъжете да имат повече сексуални фантазии за други жени, статистиката не показва това.

Според The Journal of Sexual Medicine, цитиран от Daily Star, почти 50% от жените фантазират за секс с непознат, а 57% – за секс с повече от трима души наведнъж. И все пак важно уточнение е, че в действителност жените нямат намерение да изневеряват. Фактът, че жените мислят за други мъже по време на полов акт, също така не означава, че не харесват достатъчно партньора си.

Прочетете ощеза сексуалните фантазии на жените.


Повече информация Виж всички