Искате добър секс? Отидете на хотел

| от MamaMia |


За двойките е много по-възбуждащо да правят секс в хотелска стая, отколкото където и да е другаде. Според ново изследване, цитирано от британския портал AOL, за това има няколко причини.

Първо – сексът в хотелската стая повишава отделянето на невротрансмитера допамин, който ни кара да се усещаме по-щастливи, по-спокойни и по-малко стресирани. Допаминът активира центъра на удоволствията в нашите мозъци и се чувстваме точно по същия начин, както когато ядем любима храна или гледаме любимо телевизионно шоу.

За позитивните усещания допринася и уютната атмосфера на хотелите, която ни кара да се облечем по-добре (или най-малкото по-различно) от обичайното, да пийнем алкохол, да послушаме музика и да хапнем шоколад. Новото място пък възбужда интереса ни, прави ни по-възторжени и по-отворени.

Хотелските стаи са така проектирани, че помагат за намаляването на тревожността, а колкото по-малко стрес и тревожност човек има в живота си, толкова повече желание за секс има, като това важи в най-голяма степен за жените. Разбира се, колкото по-луксозен е хотелът – толкова по-добре. Красивото лоби, чистите чаршафи, мини барът и обслужването по стаите правят чудеса за увеличаването на интимността.

Наемането на стая в хотел автоматично засилва у двойките чувството, че са на почивка или на ваканция. В приятна обстановка човек по-лесно забравя за своите отговорности, работа, деца и мисли повече за почивка. Усещането за сигурност и необезпокояваност ни позволява да се отпуснем и да направим неща, които в домашна обстановка понякога не бихме си позволили.

Затова ако нямате достатъчно пари, време или желание за пътуване до екзотична дестинация в този несигурен свят, можете да наемете стая с партньора ви. Прекарването на една нощ на хотел определено ще подобри сексуалния ви живот.


Повече информация Виж всички