Няколко сексуални фантазии, които се появяват след брака

| от Евелина Бонева |


Спомням си фантазиите преди брака…корабни въжета и белезници много преди Е.Л. Джеймс да роди „50 нюанса сиво“… дивашки секс по време на бомбардировка…момчето, което носи пиците си влиза в нас, докато аз се къпя…не носи пица, но се съблича гол, прилича на Ерик Дейн и влиза под душа…казва ми, че съм страховито красива и се почваме…плочките от стената в банята падат и се трошат на пода, но никой не забелязва…

Днес, няколко години след като се омъжих, сексуалните ми фантазии се поизмениха. Отново си представям как момчето, което носи пицата влиза в нас без да звъни, но вече не влиза гол в банята. Влиза облечен и носи джъмбо размер пица с пеперони, шунка и халапеньо. Поглежда ме, казва ми, че съм страховито красива и не може да позволи такава красавица да плаща за пицата. След което я оставя пред банята и си тръгва.

Разбира се, фантазиите са свързани и със съпруга ми. В началото на връзката ни дори не се сещах да фантазирам, защото бяхме достатъчно изобретателни. Осквернихме няколко апартамента, няколко природни местности, различни забележителности, в различни позиции.

Днес, когато снимките от сватбата лежат погребани в папка „Wedding“ на сървъра, а онези с предишните ми гаджета мухлясват в папка „OLD“, сексуалните фантазии отново се завихриха.

Ето част от тях:

Мъжът ми се прибира след командировка. Мирише малко на сутрешен парфюм „Comme des Garçons“ и малко на стюардеса. Поглежда ме прелъстително, аз лежа на дивана с бутилка вино, облечена в раздърпан потник и долнище на пижама без ластик. Съблича всичките си дрехи и ги мята в пералнята. Пуска „You shook me all night long“ на AC/DC. Приближава се към мен, целува ме нежно по ухото и прошепва: „Пълен съм с енергия…Ти си лежи, а аз ще пускам пералнята и ще простирам цяла нощ“.

Получавам тайнствена бележка в редакцията. Подписана е с инициалите на мъжа ми и пише: „Довечера в 20ч. На нашето място“. Представям си, че „нашето място“ е спалнята в дома ни. Прибирам се веднага след работа и влизам в спалнята. Него обаче го няма. На спалнята са постлани нови чаршафи в ориенталски принт, през прозореца долита миризмата на наближаваща лятна буря, а на нощното ми шкафче има натрупани нови книги. Кучето е на разходка, от хола се чува тиха музика. Piano covers от Spotify. Мъжът ми така и не се прибира тази вечер.

Аз съм облечена в дантелено боди и обута в обувки с висок ток. Имам домино на очите и цялото ми излъчване крещи „строга господарка“. Мъжът ми лази по пода и търка петна от пода със специален вносен немски препарат за безукорно премахване на петна от всякакъв вид и произход. Ако пропусне петно – го наказвам да събере всички котешки косми от квадратен метър на къщата.

Коледа е. В нас има камина, а пред нея – тлъст, персийски килим. С мъжа ми сме чисто голи и лежим пред камината, навън небето е розово, натежало от сняг, отнякъде долитат коледните песни на Доли Партън. Докосваме се навсякъде, все по-нежно и по-нежно, напрежението се покачва, слюнооотделяме, възбудата става видима във въздуха, уханието на секс се усилва докато в един момент просто не издържаме на напрежението и…заспиваме.


Повече информация Виж всички