Къде изневеряват жените?

| от MamaMia |


Говорили сме си кога, как и защо жената в една връзка може да погледне настрани. Говорили ли сме си и за знаците за изневяра. Както и за емоционалната такава. Дали не е време да обърнем внимание и на това къде изневеряват жените?

В днешно време сайтовете и приложенията за онлайн запознанства, както и социалните медии улесняват излизането от една връзка, не липсват поводи, които да подхранват изкушението за изневярва и при мъжете, и при жените. От похотливите сайтове за онлайн запознанства и форуми до социалните медии, които правят кривването извън връзката, необвързващият секс,  за съжаление или за радост, се смята за незаменима част от съвременния живот.

Въпреки че предателството може да се случи точно под носа ви, шансовете са, че изневярата не се случва непременно в дома ви. Изследванията обаче показват, че наистина се случва близо до него.

Пиате се къде изневеряват жените? Следват три от най-добрите места, където жените най-често изневеряват:

При вечер навън с приятелки

Повечето хора по природа са силно заинтересовани от мнението на близките си приятели. Ако сте подложени на някакво сътресение в брачния си живот, бъдете сигурни, че интимните приятели на вашата партньорка знаят точно какво се случва. Жените често търсят съчувствие от хората, които високо уважават, и в този случай това са техните приятелки.

„Ако връзката е нова или несигурна, жените често отхвърлят въпроси на приятелите си, които отразяват тревогите им относно връзката“, твърди психологът Айрийн Ливайн.

Женската вечер може да бъде идеалната платформа за съпругата или партньорката с проблеми да излее разочарованието си относно секса или липсата на такъв. А подканването от нейните момичета може да доведе до сексуални игри с мъже, които обикновено не означават нищо за нея.

Въпреки това, не всички приятели ще насърчат изневяра. Нито всяка жена лъже. Така че да правите проблеми на жената до вас за излизанията ѝ с приятелки, по-скоро може да има обратен ефект. И всъщност би било контролиране и злоупотреба. Вместо това проактивното култивиране на връзката ви с половинката ви може да помогне много за разубеждаването ѝ да стане жертва на ревниви или злонамерени „приятели“.

В хотел

Ваканцията на екзотично място също може да бъде отлична обстановка за изневяра. Точно поради това кариерите, които изискват дълги периоди, прекарани далеч от дома, са склонни да създават най-неверните партньори.

Смекчаващият фактор в такъв сценарий е, че се отнасяте небрежно към съпругата си или напълно я игнорирате. Може да се запознае с млад мъж, който ще ѝ осигури вниманието, което не получава от вас.

Отделете време, за да прекарате възможно най-много време със съпругата си, независимо кой от двама ви е онзи, който пътува редовно по работа. По-точно, дайте ѝ вниманието и обичта, които ще накарат другите мъже да изглеждат незначителни в сравнение с вас.

Обществени места

Понякога може да няма никаква разумна причина, която да накара омъжените жени да изневерят. Самата тръпка да правиш случаен секс и да не те хванат може да се хареса на някои жени. Това може да се случи на почти всяко място, от търговски центрове до тоалетни на ресторанти, нощни клубове и колкото и шокиращо да звучи, дори в църквите.

И така, ако вече знаете къде изневеряват жените, какво да направите по въпроса?

За съжаление, няма панацея срещу изневярата. Но е много важно да познавате добре характера на чаовека до себе си, преди да предприемата по-сериозни крачки с него. И да не го приемате за даденост, когато вече сте направили тези крачки.

Вижте още: 

Множественият оргазъм – истина или фейк


Повече информация Виж всички