Спечелете вечеря за двама за Свети Валентин от MamaMia.bg

| от Mamamia |


Екипът на Mamamia.bg е осигурил пет двойни вечери за една от най-романтичните вечери през годината- Св. Валентин. Мястото: ресторант MAXIM в комплекс Gloria Palace София.

Шеф готвачът на ресторанта е предвидил четиристепенно меню, с което да нагости всички влюбени. Всяка вечеря ще е на стойност 100 лв. Специално за гостите ще свири един от популярните български саксофонисти – Стефан Бъчваров.

Участието в играта е лесно- от вас се изисква:
• Да харесате нашата фен страница във Facebook
• Ние от Mamamia.bg вярваме, че трябва да показваме любовта си целогодишно, а не само на празник като Св. Валентин. Затова второто изискване за участие е да споделите с коментар под този пост малък романтичен жест от вашето ежедневие, с което вашият любим/а ви изненадва понякога.

Петима от вас изпълнили и двете стъпки ще спечелят награда за двама на 14 февруари. Печелившите ще бъдат изтеглени на 10 февруари. Ще се свържем с тях като изпратим лично съобщение до профила им. Изтегленият има 24 часа да изпрати своите две имена и телефон за връзка, на които да се направи резервация. В случай, че не получим данните в рамките на посочения еднодневен период, на негово място ще бъде изтеглен друг късметлия.

Пълен списък на печелившите ще бъде обявен на 13 февруари към тази статия.