Джейми Оливър и BILLA ще убедят децата ви, че магданозът не е отрова

| от MamaMia |


„Днес ще ям здравословно“, казва 9-годишната ми дъщеря, докато бута настрани обяда си. – „Вегетарианка съм“. Пет минути по-късно тя вече рови в шкафа със сладкишите и вади пакетирана вафла с троен шоколад, фъстъци или „следи от фъстъци“, яйчен прах и т.н. и т.н.

Опитът ми да й обясня какво е здравословно удря на камък, защото „тя си знае от рекламите по телевизията“. Та-ра-ра-рам. Имаме проблем!

Затлъстяването на децата (и на родителите им) е тема, по която много-много не ни се говори.С най-новияси стикер-албум „Градината на Jamie“обаче BILLA смята да проведе точно този разговор с вашите деца. Разбира се, по интересен и забавен начин.

Главният разказвач е шеф Джейми Оливър – известен критик на фаст фууд храната. Стикер-албумът е разходка из неговата градина, а главен гид е червейчето Уорми.

Между игрите и загадките има и важни съвети, като например: „Когато усетиш ситост, спри да ядеш!“, „Пий вода!“, „Движи се!“. За някои семейства това може да е малка революция, защото тук няма да прочетете: „Докато не си изядеш всичко, не ставаш от масата“, или „Защо я пиеш тая проста вода, пийни едно сокче от компотче“.

За сметка на това обаче, Джейми ще научи децата ви, че магданозът, за който те са убедени, че е някакъвтаен родителски заговор, не е единствената подправка. Или че босилекът не трябва да се кълца с нож, а дивият лук цъфти в красив лилав цвят.

Стикер албумът е на приятна рециклирана хартия,може да бъде закупен от BILLA на цена от 2,99лв.

Децата имат възможност да съберат колекция от96 атрактивни стикера- някои от тях светят, други имат аромат или се променят при затопляне и замразяване. Всеки клиент на BILLA получава като подаръкпакет с 4 стикера при покупки на стойност над 15 лв.

В магазините на BILLA ще можете да откриете иОранжерията на Jamie. Чрез нея децата ще имат възможност самида засадят и отгледат билки, да се грижат ежедневно за тях и да получат ценни знания.