Родители наказаха дъщеря си, като превзеха социалните й медии

| от MamaMia |


Двойка родители от Тексас измислиха щуро наказание за лошото поведение на дъщеря си, 15-годишна тинейджърка.

Тоуаойна Форд и Лари Съмптър от Дентън решават да поемат за две седмици управлението на акаунтите на момичето в социалните медии. От 10 ноември те контролират нейните Instagram, TikTok и Snapchat канали. Резултатът е, че пускат страхотно смешни видеа, които много бързо получиха десетки хиляди гледания.

Според Today причината за наказанието е, че Маделин е пренощувала при приятелка, но е имало и момчета. Родителите решават по тази причина да лишат дъщеря си от смартфон.

Предлагат й да избира между това да остане един месец изобщо без устройството или да остане без него в рамките на две седмици, а те да управляват социалните й мрежи.

Маделин избира второто и вероятно вече горчиво съжалява.

„Това е Мади. Мади е наказана. Тя можеше да избере между това да остане без смартфон за един месец илида се лиши от него за2 седмици и ние да имаме ПЪЛЕН контрол над нейните социални медии. Тя изба 2 седмици. Така че очаквайте страхотни постове в Instagram, Snap Chat и TikTok от нейните родители!!“, съобщихародителите й в Instagram през първия ден на нейното наказание.

На 3-тия ден от наказанието, баща й пуска в TikTok видео, на което пее, заедно с доведения си син, обут в къси панталонки и с каубойски ботуши. Надписът гласи: „Тя определено трябваше да предпочете месец без смартфон, отколкото 2 седмици и да ни дава пълен достъп до всиките си социални медии…“

Бащата Лари е приел присърце ролята си на инфлуенсър и ежедневно публкува в Instagram-а на дъщеря си,като позираала Ким Кардашиан:


View this post on Instagram

Like, can we save the mother freakin turtles already?! #parenttakeover #makebetterchoices #instagood #followme #savetheturtles

A post shared by madelynn? (@madelynn.ellagrace) on

 


View this post on Instagram

Felt cute. Might delete later.

A post shared by madelynn? (@madelynn.ellagrace) on

„Чудя се какво ли прави Мади без смартфон…“:


View this post on Instagram

….I wonder what Maddi is doing without her phone…..

A post shared by madelynn? (@madelynn.ellagrace) on

Майката, бащата и по-малкия брат на Маделин също така създават хип-хоп видео, което придружават с хаштагове #MakeBetterChoices и #ParentingWin.

Пред Today родителите споделят, че Маделин вече няма търпение наказанието да приключи.

Още след първия ден тинейджърката е казала, че си променя мнението и предпочита един месец без телефон, но баща й обяснил, че вече има твърде много идеи за нейните акаунти, които иска да осъществи през следващите две седмици.

След като приключи наказанието, той самият мисли да си направи собствен TikTok акаунт, защото вече е създал стабилна фен-база сред съучениците на дъщеря си.