Анимационният сериал „Ние, мечоците“ се завръща

| от MamaMia |


Хитовата анимационна поредица на Cartoon Network „Ние, мечоците” се завръща с трети сезон. Комедийното предаване, създадено от носителя на Annie – Даниел Чонг, проследява приключенията на тримата симпатични братя-мечоци – Гризли, Панда и Белия – и техните странни начини за приобщаване в човешкото общество.

По-рано тази година започна премиерното излъчване на епизодите от втория сезон. От началото на 2016 г. до момента, 29 500 000 деца по целия свят са гледали „Ние, мечоците” като само в САЩ децата, проследили предаването, са 8 400 000*.

Третият сезон ще продължи да ни разсмива с приключенията на Гриз, Панда и Белия не само от крайбрежния квартал на Сан Франциско, но и от други интересни места. Новите епизоди са планирани за излъчване през 2017 г.

От 28 ноември 2016 г., всеки делник от 18.35 ч. по Cartoon Network ни очакват новите епизоди на сезон 2. „Ние, мечоците” е продукция на Cartoon Network Studios и е поредният световен франчайз на компанията, превърнал се във всеобщ любимец на публиката подобно на „Време за приключения”, „Реактивните момичета” и новия „Бен 10”..