Ана Ана тръгва на морето с всички малки читатели

| от MamaMia |


Малкият български читател вече познава очарователната Ана Ана. Рошавото русо момиче и нейните приятели, които не спират да научават нови неща и да се развиват, чрез най-универсалното средство за учене, когато си малък – белите и щуротиите.

Заедно с плюшените си играчки Зигзаг, Космато топче, Пингпонг, Лиско, Китчо и Гризу, Ана Ана винаги е готова за ново приключение.

Ана Ана e дело на авторите на комикс и майка и син Алекси Дормал и Доминик Рок. Първоначално появила се в комикса за своя брат Пико Бог, в последствие тя става главен герой на комикс, посветен само за нея.

У нас вече могат да бъдат намерени книжките „Ана Ана: Шоколадова експлозия“, „Всички в банята“, „Сладки сънища“ и други.

Днес обаче обръщаме внимание на най-скоро излязлата книга от поредицата. “Излет до морето” е история за първата среща с морето. От безмълвната възхита от шума на вълните, до еуфорията при сблъскването с тях. Колкото и да е притегателно, морето крие своите опасности, дори и когато си добър плувец. Това разбира Китчо, когато в преследването на една своя мечта се отдалечава много от плажа.

Новата историята от поредицата Ана Ана е отново динамична, а героите продължават да носят и раздават своя чар. Ана Ана завежда плюшените си играчки да видят морето. Първата среща с него е изпълнена с много лична емоция и игра.

За да покажат, че децата могат да научат най-много именно чрез играта, издателство „Пурко“, което разпространява книгата у нас, организира събитие за малките. Събитието ще се проведе на 8 юни в литературното FOX Book Café. Феновете на Ана Ана и организаторите ще четат откъс от новата книга, ще се посмеят на приключенията на Ана Ана и ще усетят заедно вкуса на морето. Освен наградите за присъстващите, преживяването ще докаже, че книгата дава редица предимства за най-малките читатели.

Свежа енергична и забавна, историята предизвиква много радост и детски смях. Четете и се забавлявайте с морските преживявания на Ана Ана и нейните приятели. Комиксът за Ана Ана е подходящ за деца на възраст от 3 до 7 години. Повече информация за събитието, можете да намерите ТУК.