1-ви април – перфектен тест за отношенията с партньорката

| от Владимир Вълков |


Честит Ден на шегата! И сега, без да се шегуваме и да ви лъжем, ви гарантираме, че тестът описан по-долу в статията, ще помогне да разберете на какъв етап са отношенията с партньорката ви, ще послужи за лакмус на доверието, мечтите, плановете и надеждите в заедността ви. Работи най-добре при двойки с деца, в съжителство от поне 5 години (но не само).

Така. Уточняваме две условия за провеждане на теста.

Първо условие – проведете го довечера.

Обикновено хората, които искат „да вържат“ някого днес, правят грешката, че опитват с лъжата/шегата си в първата половина на деня, когато почти всички я очакват. После през деня пък става малко банално, а повечето хора са отдавна нащрек. Но привечер, о-о-о – привечер!!! Тогава гардът на половинката ви ще е ниско долу, изтощена от поредния ден (работа, деца, битови проблеми, а и вече не е в младежка възраст, та да е пълна с енергия)…

Няма голямо значение за теста дали сте я лъгали през деня по случай празника. Ако не сте – ще си мисли, че сте вече зрял човек и не се занимавате с такива глупости. Което е полезно за ефективността от теста. Но и да сте я лъгали – пак добре – ще си мисли, че вече сте се наиграли и е време за отмора.

Второ условие – имайте едно наум, че после може да си го отнесете.

Че в много случаи, много мъже ще си го отнесат, нищо, че е 1-ви април. Спомнете си онази глава във великата детска книга „Алфонс Треперибузков“ на Герхард Холц-Баумерт! Ако не сте я чели – става дума за това: 1-ви април е. Малкият Алфонс се връзва на всички номера от родителите си. След училище решава да им го върне и ги лъже, че има забележка, защото е избягал 4 пъти от час, нарекъл е учителя „дръвник“ и е плюл в класната стая. Следват поредица от наказания и скандали от страна на родителите му. И така и не успява да им обясни, че е първоаприлска шега. Та това, което се случва в книгата с Алфонс и родителите му вероятно ще се случи с вас и жена ви на живо – сигурно ще си го отнесете – после може да не ви говори, да ви наказва, както тя си знае, и извиненията ви за 1-ви април да нямат никакво значение. Но си струва! Заради резултатите от теста! А и може пък да ви се размине.

Така. По-долу има 5 групи фрази, които да използвате в теста.

Според това дали тя ще ви повярва на казаното или не – ще може да си направите следните изводи:

„Нека днес аз да сложа децата да спят/ да ги изкъпя /да ставам, ако се будят нощем“

Ако ви повярва – добре. Значи участвате в отглеждането на децата, редом с нея, и тя го отчита (което не е равнозначно на оценява).

Ако не ви повярва – лошо. Имате да наваксвате в грижите за малките сополанковци и тя отдавна ви се дразни.

„Изкъпах се“ / „Смених си чорапите/гащите“ / „Измих си зъбите тази вечер“

Ако ви повярва – добре. Хигиената ви е почти винаги на добро ниво.

Ако не ви повярва – лошо. Отношенията ви са близо до пълна липса на секс и сексоподобни преживявания с нея.

„Искам да те любя цяла нощ!“

Ако ви повярва – прекрасно! Вие и отношенията ви все още не са се превърнали в нещо начумерено и изтощено. Освен ако не е гузна, защото ви изневерява.

Ако не ви повярва – спокойно. Сексуалните ви отношения са нормални.

„Повишиха ме!“, „Ще взема бонус този месец!“, „Имам нови клиенти!“, „Намерих си работа!“

Ако ви повярва – добре. Означава, че според половинката ви сте по-скоро успешен в работата.

Ако не ви повярва – кофти. Партньорката ви не ви вижда като мъжа в къщата (и не разчитайте на феминизъм, той служи на жените, само когато им е от полза).

„Толкова си красива! Ти си най-красивата на света! Винаги ще те обичам!“

Ако ви повярва – лошо. Или отдавна не обръща внимание на бръщолевенията ви. Или има мания за величие.

Ако не ви повярва – всичко е наред в отношенията ви. Просто продължете с лъжите, но ги посмалете малко.


Повече информация Виж всички