Заблестете ярко с Pandora Shine

| от Спонсорирано съдържание |


На 14ти март в приятната компания на Пролетта PANDORA зарадва свои специални гости с ексклузивно представяне на новата колекция Пролет 2018.

Акцентът при бижутата бе колекция PANDORA Shine, която за първи път се представи в цял свят. Характерното за колекцията е 18К златно покритие, което подчертава изящните модели. Ключов модел на колекцията е Пчелата – като символ на нестихващата сила на съвременната активна жена. Колекцията е лимитирана за градовете София & Пловдив.

В новата колекция Пролет 2018 не липсват и модели от стерлингово сребро за дамите, предпочитащи неговите нюанси. Марката за първи път от създаването си през 1982г. представя брошка, за дамите обичащи този акцент. Както и чоукъри, в два варианта- PANDORA Shine & стерлингово сребро, за по-модерната визия.

Свежи цветя, водопад от светлини, песни на пойни птици и много блясък, подчертаваха блясъка на бижутата и оставиха гостите заредени и вдъхновени за нов сезон.

Убедете се сами в магията на PANDORA пролетта тук или в най-близкия магазин в София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Стара Загора & Русе.

Още от събитието – в галерията.