Участвай в играта на Mamamia и зарадвай своето дете с часовник FLIK FLAK от SWATCH

| от Mama Mia |


Всяка майка е посветена на грижата за своето дете и иска то да бъде щастливо и да изглежда и да се чувства добре. Светът на децата е шарен и изпълнен с безгрижие. Такива са и детските мечти, такива трябва да бъдат и дрехите и аксесоарите на детето.

Вдъхновена от усмивката и енергията на всеки малчуган, детската марка на SWATCH FLIK FLAK създава часовници, които пазят духа на детството, умело претворен във всеки цвят, всяка каишка и всяка стрелка на часовниците. Марката FLIK FLAK се разпознава отдалеч със своите закачливи цветове, интересни илюстрации и форми, а много често часовниците пасват дори на майки и татковци с по-нестандартен стил.

Часовниците FLIK FLAK са разработени специално за деца. В тяхното създаване участват педагози, с помощта на които дизайнът на часовниците се създава по-такъв начин, че децата да могат лесно да се научат как да разпознават времето. Часовниците са подходящи за деца от 5 до 12-годишна възраст, които са изпълнени с енергия и любопитство да опознават света около тях.

Всички родители, които искат да зарадват своето дете с продукт на FLIK FLAK, трябва да знаят, че часовниците на марката са изцяло съобразени със сигурността и безопасността на детето. Каишките на всеки часовник са изградени от съвременни материали и гарантират удобство за детето дори докато играе, а механизмът им на изработка ги прави устойчиви при вода и удари.

В България часовниците FLIK FLAK могат да бъдат закупени в магазините на SWATCH, както и на www.swatch.bg. Там всяка майка и всяко дете ще открият богато разнообразие от модели и цветове, както и любими анимационни герои като Батман, Супермен, Спайдърмен, принцесите на „Дисни“ и много други.

И защото от Mamamia и FLIK FLAK знаем, че лятото вече е тук, а всяка майка иска да направи подарък на своя малчуган и да го зарадва, даваме възможност на една от вас да спечели детски часовник SWATCH!

Единственото, което трябва да направите, е да харесате Facebook страницата на Mamamia и в коментар под поста да ни споделите вашите 3 причини защо бихте избрали часовниците FLIK FLAK за вашето дете. На случаен принцип ще изберем една от вас, която ще спечели за своето дете нашия giveaway за лятото.

Пълните правила на играта можете да намерите тук: (http://bit.ly/2tpK2Uk). Пожелаваме успех на всички участници!