Свежите Супергерои на Kaufland подаряват двудневно изживяване в Дисниленд

| от |


Играта за специалната семейна награда е част от мащабната инициатива на компанията за популяризиране на плодовете и зеленчуците като част от ежедневното семейно меню.

От 8 октомври до 4 ноември 2018 г. Свежите Супергерои на Kaufland ще „оживеят“ във всеки от хипермаркетите на веригата в страната благодарение на въображението на своите многобройни почитатели. За да допълни звездния отбор с нови суперсили, компанията се обръща към потребителите, като организира за тях специална игра, която да ги вдъхнови да създадат свои собствени Супергерои от разнообразието от плодове и зеленчуци в хиперамркетите Kaufland.

В замяна компанията подарява двудневно изживяване в Дисниленд в Париж през следващата пролет за един от участниците в играта и неговото семейство, като поема всички разходи. Печелившият ще бъде избран на томболен принцип.

Условия на играта:

За да се включат в играта, желаещите трябва да следват няколко много лесни стъпки.

Първо е необходимо да вземат лист със стикерите на Свежите Супергерои от Информация в който и да е хипермаркет на веригата в страната, а след това да си изберат плод или зеленчук, който да превърнат в Супергерой, като го облепят с един или повече от подбраните стикери и му дадат име. Участието си в играта ще завършат като публикуват снимка със своя Супергерой във Facebook с хаштаг #kauflandsuperheroes и опишат в какво се изразява суперсилата му.

Право на участие в играта има всеки, навършил 13 години, който има активен профил в платформата www.facebook.com и е спазил общите условия на инициативата. Всеки участник има право да публикува неограничен брой снимки, но може да спечели само една награда в рамките на играта. Участието не е обвързано с покупка.

Томболата за семейна екскурзия до Дисниленд в Париж ще се проведе на 5 ноември 2018 годинав присъствието на комисия, която ще удостовери резултатите. Името на печелившия ще бъде обявено на Facebook страницата на Kaufland, както и на www.kaufland.bg, след потвърждение от страна на участника.

Всичко за играта можете да прочетете тук.