Answear: за пазарохолиците, които не искат да вървят до магазините за дрехи

| от MamaMia |


Пазаруването на дрехи онлайн отдавна не е новина. Но не така стоят нещата с лансирането на виртуално място, наподобяващо триетажен мол, в който можете да намерите над 300 световни марки и техните продукти. Но в онлайн вариант.

Това накратко представлява световния бранд Answear, който вече стъпи на българския пазар и беше посрещнат от редица български популярни личности.

Актриси, певици, стилисти и телевизионни водещи приветстваха появата на Answear в България от различни точки на планетата, където прекарват зимната си ваканция. Много от тях пуснаха снимки и публикации в социалните мрежи от екзотичните си ваканции, придружени с послания за успех на най-големия моден сайт у нас.

Актриса Лорина Камбурова от сериала „Скъпи наследници“ подкрепи навлизането на шопинг платформата на нашия пазар от плажа на екзотичния остров Барбадос, където си почива с приятеля си.

Красивата Даяна Ханджиева, също позната от сериала на bTV „Скъпи наследници“, се включи с приветствие от бреговете на Флорида.

Стилистът на звездите Добромир Киряков също участва в общата еуфория, но от Лондон, където снима клип.

В София появата на Answear беше отбелязана още от актрисите Радина Кърджилова, Силвия Петкова и Доротея Толева, от певицата и телевизионна водеща Алекс Раева, от PR експерта, телевизионен водещ и кулинар Ирина Тенчева, и от популярния диджей George.

Шопинг платформата, която първо предизвика фурор в Чехия, Полша, Украйна, Словакия, Унгария и Румъния, и бързо набра хиляди последователи в България, вече има и официални посланици у нас – звездата от сериала на NOVA „Откраднат живот“ Ралица Паскалева, моделът и диджей Глория Петкова, която направи страхотна роля във филма на Галин Стоев „Безкрайната градина“, и модният блогър Биляна Славейкова.

Всички те са лица на сайта, който събира на едно място над 300 световни марки и предлага достъп до специални дизайнерски колекции. В галерията горе можете да видите как българските знаменитости отбелязаха откриването на Answear у нас.