Shop.gladen.bg с безплатна доставка за поръчки над 40 лв.

| от MamaMia |


Пазаруването от онлайн супермаркета Shop.gladen.bg вече е не само бързо, лесно и много удобно, но и още по-изгодно – защото Gladen идва без пари. Онлайн магазинът стартира специална кампания, в рамките на която ще прави безплатни доставки за поръчки над 40 лв. в град София.

Кампанията започва от 6.07. и ще продължи до 16.07.2020 г. Всеки, който иска да се възползва от безплатната доставка, трябва просто да избере желаните продукти от https://shop.gladen.bg/ и да премине към поръчването им, като въведе специален промокод – PRFD. Промокодът се въвежда при последната стъпка от поръчката – избор на начин на плащане.

Shop.gladen.bg предлага богато разнообразие от над 5000 продукта във всички категории – от свежи и пакетирани храни, голям избор от био продукти и продукти за бебето и детето, домашни потреби и козметика, до вносни стоки от цял свят.

Онлайн магазинът работи в партньорство с верига хипермаркети HIT, която осигурява продуктите. Брандът е известен именно с голямото разнообразие на качествени местни и чуждестранни стоки, които предлага в хипермаркетите си.

Доcтaвĸитe на Shop.gladen.bg се извъpшвaт в paмĸитe нa eдин дeн, в чacoвия диaпaзoн мeждy 09:00 и 21:30 чaca. Πлaщaниятa мoгaт дa бъдaт нaпpaвeни пpeдвapитeлнo oнлaйн c бaнĸoвa ĸapтa или в брой при пoлyчaвaнe нa пopъчĸaтa. Вcичĸи пpaтĸи c пpoдyĸти ce пpигoтвят и ĸoмплeĸтoвaт cъoбpaзнo нaй-виcoĸитe xигиeнни изиcĸвaния, пpи cтpиĸтeн ĸoнтpoл, и ce дeзинфeĸциpaт щaтeлнo пpeди дa бъдaт дocтaвeни дo вceĸи eдин дoм.