Нашата баня прилича на нас – без компромиси

| от Mamamia |


Едва ли някой динамичен и зает съвременен човек ще оспори, че в наши дни истинският лукс се състои в това да си осигурим хармония – време и пространство за себе си, вътрешен мир. Усещането да се чувстваме балансирани и центрирани в уюта на домовете си не може да се сравни с никое друго лично преживяване.

Такова чувство се постига чрез внимание към детайлите – ароматната свещ и възглавничките до леглото ни в спалнята, растенията и минималистичната подредба на балкона, светлината и кокетните бурканчета с подправки в кухнята, ароматите и тъканите в банята и тоалетната.

Всеки наш избор е от значение, включително и този на тоалетна хартия – при нея можем да се доверим на абсолютното качество, гарантирано от медала QUDAL на ICERTIAS, чийто носител за 2024/2025 г. е марката Milde.

Да, не бива да пренебрегваме санитарното помещение в дома.

Всъщност именно това е мястото, където ежедневно прекарваме необезпокоявано време сами със себе си, независимо с какво друго сме запълнили своя наситен с преживявания график.

Качеството на тези ни самостоятелни моменти е от абсолютно значение. Затова и се стремим към абсолютното качество – ние знаем, че то е най-доброто за нас и не бива да си позволяваме компромис.

Когато приспособявамe банята и тоалетната си по свой образ и подобие, следва да помислим за качеството на продуктите за ежедневна употреба, които ползваме там. Все пак нашата баня прилича на нас.

През тази година независимото потребителско проучване за най-високо качество „QUDAL 2024/2025” на ICERTIAS в категория „тоалетна хартия“ безапелационно се спря на марката Milde като гарант за абсолютното най-високо качество на българския пазар. Достоверността на проучването се гарантира от факта, че независимата оценка се базира на мнението на хората, които използват съответните продукти.

Чрез това проучване швейцарската организация ICERTIAS измерва удовлетвореността и личния опит на потребителите относно абсолютното качеството на продуктите, които се предлагат на пазара.

Изследването обхваща повече от 50 различни комерсиални и некомерсиални категории.

Особено любопитно е, че всички въпроси са оставени с отворен край. Това означава, че те не предоставят предварително на анкетираните опции за отговор. Всеки участвал потребител съвсем сам е избрал името на бранда, с който свързва своята лична представа за абсолютно качество.

От 2007 г., когато марката Milde за пръв път е лансирана на пазара у нас, досега българският потребител е опознал продуктите ѝ и се е уверил в преимуществата, които го карат да я предпочита.

Именно тези преимущества определят нейното абсолютно качество.

Премиум трипластовата тоалетна хартия е изработена от 100% целулозa от най-висок клас и е комбинирана с парфюмни аромати. Съвършена мекота, впечатляваща плътност и отлична абсорбация превръщат Milde в най-висококачествения потребителски избор. Изтънченият аромат на пухкавата хартия добавя финалния щрих към безпогрешната разпознаваемост на стила на потребителя, който я избира за допълнение към духа на своето сервизно помещение.

Банята подчертава нашата индивидуалност.

Как да не бъдем взискателни към качеството на продуктите, които избираме за нея, за да се погрижим за себе си по най-добрия възможен начин?

Лилавата опаковка Milde Relax Purple подхожда на бани и тоалетни, персонализирани от своя стопанин за лежерни преживявания и релаксиращо време за себе си.

Ароматът на магнолия и флорално-плодовите дървесни нотки предразполагат сетивата към пълно отпускане. Светло-лилавият цвят на меката хартия изразява нежност, деликатност, духовност и интуиция. Milde Relax Purple е за баните в мечтателни тоналности, на които отиват още вана с подходящите соли и приглушено осветление – банята, в която обичаме да разпускаме вечер.

Идеалната сутрешна баня изглежда и ухае по-различно.

В нея влиза много светлина, която да ни събуди за предстоящите часове на деня и да ни помогне да ги посрещнем с усмивка. Това е банята на хората, които обичат събуждането с прочит на новините за деня върху тоалетната чиния, утринния душ и грижовната рутина за лице пред огледалото.

Съвършено допълнение точно за тази баня би била Milde Energy Green с ухание на пролетни цветя, лилия, лавандула и дискретен нюанс от сандалово дърво. Енергизиращият зелен цвят провокира усмихнатото настроение, което да ни преведе през предстоящия ден.

Milde Cool Blue e удачният избор за тези сред нас, които биха се самоопределили като сънуващи наяве. Независимо дали във вихъра на работния ден в офиса, или на задачите и проектите, които действаме от уюта на дома си, някои от нас обичат да пускат въображението си на воля да ги пренася в любими моменти и далечни дестинации.

Морският бриз от уханието на Milde Cool Blue насочва сетивата все по-далеч и по-далеч от забързаното ежедневие – някъде в летните дни, сред шума на вълните. Аристократичният ѝ син цвят стои добре с плетени кошове в банята и разнообразие от прохладно свежи гелове, които да довършат плажния имидж в съзнанието.

Разбира се, има и пунктуални хора, които предпочитат да не се увличат в прекарване на много разточително време в банята и тоалетната си. Те залагат на хигиената, стерилността и минимализма в санитарното си помещение. Дерматологично тестваната Milde Sensitive с чисто бял цвят и деликатен аромат кореспондира точно с този манталитет и отговаря на тези нужди.

Тя също споделя общите за марката характеристики – безкомпромисно качество, несравнима мекота и разпознаваема индивидуалност. Трите отличителни черти, които отрежат на Milde както наградата QUDAL 2024/2025” на ICERTIAS в категория „тоалетна хартия“ за абсолютно качество според потребителите, така и мястото ѝ във всеки стил баня и тоалетна, който могат да си представят същите тези потребители.

Високият клас материали, модерното обзавеждане и допълнителните удобства като вана с джакузи, лична парна баня или сауна могат да създадат идеални условия за почивка и отпускане след дълъг работен ден. Обаче качеството на продуктите, които са ни нужни ежедневно, като тоалетната хартия, ни дава онова така необходимо усещане за мечтания лукс на истинската хармония.