L’Oreal Professionnel посрещна серията La Source Essentielle в София

| от |


Lа Source Essentielle идва, за да даде категоричен отговор накъде върви света. В морето на новите технологии, жените все по-често се обръщат към природата и естествения начин на живот в търсене на баланс в ежедневието.

La Source Essentielle предоставя точно тази възможност на модерната градска жена – да намери хармония в съществуването си и да се почувства щастлива, красива и уникална.

Натуралната козметика вече не е просто тенденция, тя е най-динамично развиващия се сегмент от пазара, защото към нея се обръщат не само специфична група клиенти, а всички градски жени, които искат да бъдат в крак с модата като съчетават естесвената грижа с професионалните резултати и ангажирано отношение към природата и света, в който живеем.

До 100% натурални съставки, гарантиращи 100% професионален резултат

Повърхностно активните вещества са в основата на всеки шампоан, осигуряващ и почистващите му свойства и разпенването при измиване. Лабораториите на L’Oreal Professionnel разработиха уникална формула, която извлича тези повърхностни вещества от естествени съставки като по този начин съчетава натуралната грижа с професионалния резултат на класическите серии.

Прозрачност на формулите

За да помогне на жените да правят отговорен избор, L’Oreal Professionnel разкрива произхода и свойствата на съставките в продуките от серията La Source Essentielle. На гърба на всяка опаковка са описани, както натуралните съставки, така и останалите, които са задължителни, за да осигурят сетивност и правилно запазване на качествата на формулата. Прозрачността на комуникацията е отличителен белег на L’Oreal Professionnel като социално отговорна компания.

Smartопаковка

Запазен знак на новата серия е квадратната smart опаковка. Формата й е съобразена с това да побира възможно най-голямо количество продукт при минимално използване на пластмаса. Вдлъбнатото дъно позволява продуктите да се подреждат един върху друг, което оптимизира транспортирането и заема минимално място в салоните.

Освен практична, опаковката е и естетична, а видимите листенца от лайка, лавандула, вечнозелени цветя, жасмин и акация вътре в продуктите правят усещането несравнимо. За да се гарантира, че листчетата не влияят на чистотата на формулата се използва специална натурална гума, която невидимо покрива цветчетата и те остават цели.

Не на последно място е и възможността опаковките да се използват до три пъти.

Всеки клиент може да презареди своята бутилка във фризьорския салон. Това е важна стъпка към устойчива консумация и отговорно отношение към природата.

Възможност за комбиниране на продуктите за постигане на максимален ефект

Серията La Source Essentielle може да се използва и във фризьорските салони, и вкъщи.

Както при всички линии на L’Oreal Professionnel за постигане на максимални резултати се започва с прецизна диагностика и персонализирана професионална грижа в салона, която дава възможност за комбиниране на продуктите от La Source Essentielle във връзка със специфичните нужди на всяка коса.