Комплект за първа помощ на кожата във всеки дом: Cicaplast Baume B5+ с усъвършенствана формула

| от MamaMia / La Roche-Posay |


Cicaplast Baume B5+ е предпочитаният помощник във всеки дом, който предлага страхотна подкрепа в борбата срещу драскотини, изгаряния, суха, раздразнена кожа и други кожни промени, причинени от външни влияния. Продуктът вече се предлага в аптеките с нова подобрена формула – в допълнение към Madecassoside, успокояващ пантенол и антибактериални агенти, той вече е обогатен и с иновативен комплекс от пребиотични активни съставки TRIBIOMA, който съчетава млечни ферменти, захари и растителни екстракти, ребалансира микробиома на раздразнената кожа, за да подобри качеството и да намали признаците на увреждане още от първия ден на ползване.

И изследванията потвърждават тези впечатляващи ефекти.

Новият ултра възстановяващ Cicaplast Baume B5+ е клинично тестван върху близо 10 000 пациенти и е потвърдено, че се справя с 14 кожни проблема, като: суха кожа, сухи устни, склонна към атопия кожа, повърхностно зачервяване на дупето на бебето, дразнене след лазер и епилация, изгаряния или порязвания, след дерматологично лечение и други кожни раздразнения или увреждания.

В рамките на едва 7 дни новата подобрена формула възстановява бариерната функция на кожата, успокоява усещането за топлина и зачервяванията изчезват по-бързо.

Всички у дома можем да разчитаме на многоцелева и безопасна помощ.

Кожният дискомфорт се успокоява, благодарение на цялостна формула, която възстановява кожната бариера, успокоява сухите и раздразнени зони, но също така защитава кожата с богата, подхранваща, антибактериална и нелепкава текстура.

Подходящ ли е за грижа за кожа, която се нуждае от допълнителна помощ?

Експертите са единодушни, че най-важното е да изберете качествен и доказан продукт, както и да следвате съветите на дерматолозите и да избягвате процедури, които допълнително дразнят кожата, като душ с гореща вода, търкане с кърпа или използване на продукти с парфюми.

Ако до момента Cicaplast не е бил във вашата аптечка, това е вашата възможност Cicaplast Baume B5+ да намери своето място там и сами да разберете защо потребителите и дерматолозите обичат толкова много този незаменим балсам.

Не на последно място, продуктът е предпочитан от родители.

Драскотините изчезват без следа, лицевият дискомфорт, причинен от студения въздух се успокоява, а обривите от памперса вече не са причината за безсънни нощи.

Вижте още: 

Атопичният дерматит: как да помогнем на детето