Как да се грижим за естествената си красота всеки ден

| от |


Обичта към самия себе си е онова чувство, което ни прави пълноценни и успешни. А то неизменно е свързано с грижата, която полагаме за себе си – за кожата си, за косата си, за тялото си. Грижа, която ни прави красиви и ни позволява да носим с достойнство своето собствено „аз“.

За да бъдем естествено красиви, не са достатъчни козметичните процедури – необходимо е да се грижим за тялото си естествено с грижа – ден след ден. Затова ежедневната грижа не трябва да се пренебрегва – тя трябва да е качествена и постоянна.

Вдъхновени от естествената красота, Kaufland създават ексклузивната козметична линия bevola.

Новата марка на търговската верига вече се предлага на българския пазар с асортимент от над 100 продукта, създадени с мисъл и грижа за цялото семейство. До края на годината Kaufland България планира да обогати броя на продуктите от серията, за да отговори на потребителското търсене.

Зад философията на bevola стои мисията на всички продукти на марката да подчертаят естествената красота и индивидуалност и да стимулират увереността човек да се чувства добре в собствената си кожа. Bevola е марка с характер, която ни провокира да изграждаме характер.

Грижа за жената

Естествената красота има голяма важност за всяка жена. В голяма степен тя зависи от ежедневните продукти, които използваме. Затова bevola предлага специално адаптирани към всеки тип кожа продукти от висококачествени масла от жожоба, авокадо, арган и алое вера. Сред асортимента на марката можете да намерите кремове и почистващи продукти за лице, дезодоранти, душ гелове и шампоани.

Грижа за мъжа

Мъжката линия на bevola набляга на продукти за лице и тяло като пяна за бръснене и душ гелове, които също са изцяло съобразени с характера на мъжката кожа.

Bevola_Men
Грижа за най-малките

Не на последно място е грижата за най-малките представители на семейството. С мисъл за тях, bevola предлага широк спектър от продукти – от специална грижа за бебешка кожа с продукти, произведени от висококачествени масла от бадем, слънчоглед, жожоба и екстракт от лайка, кремове за подсичане и раздразнения, гел за къпане от глава до пети и мокри кърпички до ароматна паста за зъби, детски душ гелове и изключителен бебешки сапун.

Bevola_baby_line

Сигурност във всеки продукт
За да осигури безспорно качество и сигурност в ежедневната грижа за тялото, всички продукти на bevola са дерматологично тествани на глобално ниво.

Специално за представянето на bevola, Kaufland България организира онлайн игра за своите клиенти.
Всеки потребител, който закупи два или повече продукта от собствената марка на Kaufland bevola и регистрира онлайн касовия бон, има възможност да спечели един от 20-те несесера с продукти bevola.

Богатата палитра от продукти на bevola можете да намерите във всеки търговски обект на Kaufland в България, както и онлайн.