Дядо Коледа е на един клик разстояние

| от MamaMia |


Коледа носи две новини – една добра и една лоша. Добрата е, че се повтаря всяка година. На финала на всеки снежен декември ни очакват топли споделени семейни мигове около украсената елха, с джинджифилови сладки и питка с късмети, с много смях и много любов.

Лошата е… че се повтаря всяка година. И дори да искаме да изненадаме своите близки с най-вълнуващите, забавни и дългоочаквани подаръци, идеите ни понякога се поизчерпват. Особено когато искаме да зарадваме най-малките, ролята ни е изключително важна. Все пак Дядо Коледа трябва да подари най-щастливите усмивки върху техните личица. Иначе защо слушаха цяла година?

С помощта на специалната Коледна кампания на платформата за електронна търговия eMAG празникът може да ни донесе само добри новини. От работилницата на Добрия старец до eMAG вече е долетяло огромно разнообразие от играчки и детски стоки с до 30% отстъпка.

Всичко, което ни дели от тях, е желанието ни да открехнем вратата през екраните на компютрите си и да надникнем. След това да изберем най-вълшебните изненади в онлайн количката си, като не пропускаме да добавим кода Children за продуктите в кампанията.

Някои от най-забавните подаръци, които ще откриете в eMAG, са:

  • Играчките M-Toys за слухово и визуално възприятие – подходящи за вашето бебе, защото ще привлекат вниманието му с дизайна си от впечатляващи за най-малките цветове, форми и материали. Чрез тях то ще развива сетивата си, въображението си и възприятията си за околния свят по весел и безопасен начин.
  • Меките плюшени животни от Paw Patrol – те чакат търпеливо да се превърнат в най-добрия приятел за гушкане на вашето малко момиче или момче. Тук е и най-класическата и обичана детска играчка за всички времена – гигантското плюшено мече. Симпатичните мечоци на Mappy Fluffy Friends са страхотна компания във всяка детска стая.
  • Не са забравени и най-сложните за избор на подарък деца – тези на прага на тийнейджърската възраст. Bakugan комплекти и екшън фигурки на познати персонажи като Батман и Жокера, или пък фаворитите от Game of Thrones, очакват да станат техни, за да ги отведат на нови вълнуващи приключения.
  • Селекцията от образователни и интерактивни играчки и игри, сред които например космическите системи Brainstorm STEM или масичките за творческа игра Mappy – Fun Creative, обещават увлекателни мигове не само за детето, но и за цялото семейство.

Когато си говорим за подаръци, eMAG вярва в стария принцип на Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече.“

Затова, до 22 декември всеки, закупил продукти от категорията „Играчки и детски артикули“, предлагани от еMAG, през сайта или мобилното приложение на магазина, има шанса да спечели един от 100 бр. ваучери за пазаруване от платформата на стойност 50 лв.

Тегленето на наградите ще стане на случаен принцип до 10 януари 2022 г., а късметлиите с награда ваучер ще могат да го използват за продукти, предлагани от еMAG в същата категория – „Играчки и детски артикули“.

Не е задължително коледното пазаруване да носи стрес, напрежение и загуба на време. Напротив, когато очакваме любимите светли празници, бихме искали да се забавляваме възможно най-много с избора на коледни изненади. Това също е възможно с eMAG.

Дядо Коледа е само на един клик разстояние. Можете да поръчате лесно и удобно, където и да се намирате, и да платите по най-удачния за вас начин, включително и разсрочено за някои продукти. Сигурната и удобна доставка ни улеснява и можем да получим поръчката до вкъщи или над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG.

Вижте още: 

Има ли Добър старец за децата, които растат с Google?