Уютът на червеното палто

| от Ния Лазарова |


През зимния сезон е лесно да потънем в сивота – стъмва се скандално рано, предимно облачно е, дори и да навали сняг, бързо се превръща в киша.

В същото време се стремим да ни е топло и така се увиваме и гушим в пуловери, палта, шалове, шапки и ръкавици.

За капак намаленото разнообразие и съответно консумиране на плодове и зеленчуци за сметка на по-тежките и мазни (празнични) храни води до спад във витаминизирането на организма.

Всичко това лесно може да ни тласне към чувство на умора, повишен стрес и предпочитане уюта на дома пред излизания навън и социализация.

Е, най-лесният начин да „разнообразим“ зимата е, като се заобиколим със свежи цветове! Едно червено палто или шал, шапка, ботуши, или дори червило, може моментално да ви върне високия тонус и подобри самочувствието.

Сякаш първосигнално избираме зимни якета и палта в тъмни цветове, а няма нищо по-хубаво от това да се сгушиш в топло и ярко цветно палто. Разбира се, червеното е идеалният цвят, който сякаш пасва на всички ситуации.

И ако си мислите, че на вас не би ви отивал подобен силен цвят, то просто тествайте. Можете да си вземете само шал, ръкавици и шапка в един червен нюанс и да видите как ще се почувствате с тях.

Със сигурност след това ще ви се прииска да имате и палто.

За да съберете допълнително вдъхновение, сме ви спретнали една страстна галерия, която да разгледате и да си помислите дали да не се зарадвате предколедно и да си подарите комфорт и моден усет с едно разкошно червено палто 🙂
related]


Повече информация Виж всички