Топ тенденциите в летния маникюр на 2021

| от MamaMia |


През зимата някак не е страшно да си ходим с косми по краката, шкембета и прораснали нокти като на граф Монте Кристо след престоя му в не-четиризвездния замък Ив. Особено пък по време на пандемия.

Нещата обаче се променят, когато навън се стопли, вирусът се укрие и планирането на излизания и почивки отново дойде на дневен ред. Тогава започваме да се замисляме дали е ОК коремът ни да е провиснала торба, а ноктите – безформени, жълти краища на пръсти. Може би социалната активност все пак ще изиска влагане на някакво усилие във външния ни вид.

В този ред на мисли, едва ли много жени са проверявали какви са тенденциите в маникюра през 2020 г., но вече е лято 2021 и новите цветове за нокти са тук, за да ни направят по-искрящи и да повдигнат леко настроението ни. Шкембето не е лесно за оправяне, но ноктите са напълно постижими.

Пастелни тонове

Пастелните тонове в маникюра са на върха от няколко години и по всичко личи, че са тук, за да останат. Бебешко розово, мента, бледозелено, небесносиньо, сьомга пр. Всичко, което е топло, пастелно и нежно е добре дошло.


Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Boise Nail Artist (@ajl.nails)

Симпатични райета

Геометричните рисунъци по ноктите отстъпиха мястото на тези райета, които стоят супер готино и са много приятен акцент към по-семпли и изчистени тоалети.


Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alicia Torello (@aliciatnails)

Желирани нокти

Желираните нокти са новост в маникюра и са доста интересни. Ярки цветове с прозрачна текстура биха стояли жестоко на малка черна рокля в бара.


Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jessica Washick (@jessicawashick)

Плодове и зеленчуци

Всякаква флора е добре дошла на ноктите ни през това лято. Киви, череши, ягоди, краставици, чери домати, тиквички, ако щете и маруля… Всякакъв плод и зеленчук ще стои готино върху нокти през идните месеци.


Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от IMARNI NAILS (@imarninails)

Фигурални цветя

Цветята винаги са били нежна и женствена декорация, имаща своето вечно място по дрехите ни, в модата на татуировките и в градините, разбира се. Това лято те са и по ноктите, но не под формата на шарени хортензии, а на фигурални, изчистени, схематични цветя.

Три светли цвята

Отново… светло. Предната година беше прекалено тъмна в много отношения и модните тенденции в момента повеляват фокусиране върху светлите, обнадеждаващи цветове. Кой би искал да се лакира в тъмносиньо, докато небето навън е светлосиньо?  Заложете на люляковото лилаво, което виждаме навсякъде и по дрехите това лято, на синьото на небето минути след проясняване след буря, както и на слънчевото жълто.


Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ???????? ??? (@califreenails)

Блок-нокът в свежи цветове

И отново… нито един тъмен нюанс. Тези блок-нокти в няколко цвята на един терен са тотален хит сред момичетата, които обичат да се занимават с маникюр и да го показват в Instagram. Спокойно може да пробвате този вариант, ако искате да изглеждате добре на следващия концерт на открито. Който, вярваме, ни чака хей там, зад ъгъла.


Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Natalie Pavloski (@nataliepnails)

 


Повече информация Виж всички