Сутиени долу, гърди на показ

| от Хрис Караиванова |


Момичета, сигурно вече сте забелязали новата модна истерия, която ни завладя със спортен и лежерен стил, и голяма щипка веселие. Какво е това ли? Това е уж непретенциозната бяла тениска, която забелязахме да носи Кендъл Дженър и която има един много емблематичен елемент – някак нашега нарисувани гърди. Изпълнението изглежда така, все едно детето ви е хванало черния маркер и е съсипало вашата дреха, но ако се абстрахирате от това, тениската всъщност има доста забавен вид.

Самата Кендъл започва модното течение с едно есе в блога си, озаглавено „Free the Nipple“ (Освободете зърното). Моделът е известен с това, че не обича да носи сутиени и търси всякакви начини да направи своето желание предпочитано от всички. Така един ден през април тази година Дженър не само се появява без сутиен, но и с въпросната култова вече тениска.

I have boobs… #finally #noboobsnoproblem #boobstshirt #finalmenteanchioholetette #soloperoggi ✌?

A post shared by Roberta Bellini (@bellini_roby) on

Какво толкова е грабващото в модела? Тази дреха е съвсем достъпна, за разлика от други аутфити, които нашумяват по един или друг начин. Не само можете да си я купите от големи вериги като Topshop, но винаги можете да си я направите саморъчно. В резултат ще получите облекло, в което всички ще се загледат, обещаваме.

И това далеч не е всичко. Ако така или иначе нямате голям бюст, винаги можете да покажете чувството си за хумор и самоирония, като заявите, че носите тениската, за да се сдобиете най-сетне с цици.

@typowa_paula w świetnym secie z T-shirtem @pozerki w roli głównej ❤️?? #fashion #boobstshirt #pozerki

A post shared by WWW.POZERKI.PL (@pozerki) on

За тези, които смятат новата тенденция за поредната провокативна измишльотина, това може и да е така, но само донякъде. От британския бранд Never Fully Dressed заявяват, че част от продажбите на тениската в оригиналния й вариант, отиват за благотворителната организация Mind, за да помагат на хора с психични заболявания.

Good morning ?

A post shared by neverfullydressed (@neverfullydressed) on

BABES IN BOOBS ?

A post shared by neverfullydressed (@neverfullydressed) on

SUNDAY FUNDAY ??

A post shared by neverfullydressed (@neverfullydressed) on