Ралф Лорън представи модното шоу за колекция Есен 2017

| от MamaMia |


Ралф Лорън представи модното шоу за колекция Есен 2017 във формата на вълнуващо преживяване в гаража на Ралф в Бедфорд, Ню Йорк. На фона на една от най-ценните автомобилни колекции в света, събитието впусна гостите в един свят, задвижван от страстта на Ралф Лорън към автомобилите и класическия, траен стил..

В допълнение към духа на съвременната, недокосната от времето жена и елегантните дизайни на автомобилната колекция, бе показана и мъжката линия „Purple Label“, заедно с дамската колекция.

„За да засилят преживяванията, мъжете, носещи аутфити от колекцията Purple Label, ще се присъединят към жените на подиума, осеян с колите ми в реалната среда на моя гараж. Това ще пресъздаде крайния израз на стил и лукс за жената и мъжа днес „, каза Ралф Лорън.

Продължавайки успеха на последните две колекции „runway-to-retail“, всички визии от шоуто бяха незабавно достъпни за потребителите в световен мащаб, тъй като Ралф Лорън продължава да е водещ в еволюцията на потребителското пазаруване. Правейки аксесоарите от шоуто още по-достъпни, те бяха закупени още преди да бъдат показани на модния подиум.

Изделията от колекцията есен 2017 г. бяха достъпни незабавно на Ralphlauren.com и в световните водещи магазини, включително Ню Йорк, Бевърли Хилс, Лондон, Париж, Хонконг, Токио и Шанхай, както и чрез топ ритейл партньори в търговията, включително Saks Fifth Avenue, Moda Operandi, Neiman Marcus и Bergdorf Goodman.

Вижте още от събитието в галерията.


Повече информация Виж всички