Колко е важно да бъдеш гримиран – 5 съвета от Евгения Джаферович за Halloween

| от |


Утре вечер всички вещици ще „изпълзят“ от дупките си и ще залеят заведенията. За да не бъдете една от тях и да се слеете с масовката ви предлагаме няколко интересни идеи – как да се маскирате в навечерието на празника. По този повод сме поканили любимата ни гримьорка – Евгения Джаферович, която ще сподели с нас 5 важни съвета по повод празничния грим.

 

жени

 

1-во правило:

Първото и най-важно правило е да знаем, че на Halloween няма правила. Всеки може да бъде какъвто си поиска. Не е нужно да се съобразявате с абсолютно нищо. Можете да сбъднете детската си мечта и да се превъплатите в полицай или да се маскирате на най-обикновен тигър. Това не трябва да ви притеснява – важното е да се забавлявате.

2-ро правило:

Трябва да си отделим достатъчно време, защото това не е обикновен грим и изисква доста повече, отколкото вие си мислите. Затова ако сте решили да заложите на атрактивна декорация, имайте предвид, че ще отнеме около два астрономически часа. Не бързайте, тъй като финалният резултат няма да е удовлетворяващ нито за гримьора, нито за вас самите.

3-то правило:

По-лесно е да се работи със светъл фон дьо теб, а не с бои. Дори и да искаме бяло лице като на смъртник, това е по-лесният вариант. По този начин след това се рисува много по-добре отгоре. Страхотен ефект може да се постигне и само със сенки за очи.

5-то правило:

Запазете си час при професионалист, ако сте решили да не експериментирате тази година. Напревете го, обаче, достатъчно рано, за да не се окаже, че всички часове са запазени. Много често разочарованието може да развали вечерта ви.

4-то правило:

Лещите са черешката на тортата. Ако сте на работа цял ден и нямате време за нищо – купете си цветни лещи (задължително от проверен магазин), сложете ги преди да излезете и размажете червилото тип Жокера. Ефектът ще е достатъчно забележим.

Може да разгледате още предложения за празника от Евгения Джаферович в нашата галерия, както и нейния влог посветен на грима.

 


Повече информация Виж всички