Как да се обличате като истинска парижанка?

| от Хрис Караиванова, по Whowhatwear.co.uk |


Трудно е да определим с какво точно френската мода е толкова класна и мистериозна, следвана и обожавана. Това, което знаем със сигурност, е че има начин да вкараме френски стил и в собствения си гардероб. За целта е нужно да се учим от най-добрите – а именно от ужасно шикозните французойки, които са ненадминати в това да показват моден висш пилотаж с възможно най-малко усилия. Но заедно с копирането на тяхното лежерно отношение към обличането, все пак има някои правила, които трябва да научим и следваме, когато искаме да покажем тази така търсена френска нотка в собствения си външен вид.

Ако така или иначе сте поклоник на модата, сигурно вече знаете някои от френските повели в тази индустрия наизуст. Една такава гласи, че ресането на косата е престъпен акт, а друга – че всичко е най-добре да се носи лежерно, нелогично и разхвърляно, така че да пресъздава идеята, че сте имали наистина дива вечер снощи.

Френските момичета се забавляват и живеят живота си на пълни обороти, или поне това искат да ни демонстрират с облеклото си. Обаче това не е всичко, има някои други фактори и нюанси, които трябва да имате предвид, когато се превръщате в истинска французойка. Тях ще ви представим в нашата галерия и с помощта на Whowhatwear.co.uk, които услижливо споделят тайните около това да бъдеш супер шик.