Големите предимства на малкия бюст

| от MamaMia по Evewoman |


Големите цици минават за страшна благодат. Те вече не зависят само от прищевките на майката природа, а станаха с няколко кубика по-достъпни.

Истината обаче е, че жените, родени с голям бюст, рядко са доволни. Той върви с нежелано внимание, закачки и зяпане, както и с предразсъдъци (жените с голям бюст минават за „лесни“).

NackedBack

Изобщо предимствата на по-малкия бюст са ясни на жените с пищен бюст, а за онези, които страдат от плоскогърдие и дори обмислят оперативно увеличаване, ще изложим предимствата на малкия, спортен бюст.

Strapless

Всъщност модата основно се прави за жени с чашка на сутиена А. Така няма нужда да се притеснявате дали ризата се отваря отпред между копчетата. Можете да носите блузи с дълбоко деколте, без това да изглежда вулгарно и имате по-богат избор на бижута.

Дизайнерските бижута на дълъг синджир са за жени с малък бюст.

Дрехите, които подчертават кръста, особено тези с актуалната висока талия, подчертават бюста и оптически го уголемяват. Ако сте със скромен бюст ще изглеждате добре в тоалет ала пясъчен часовник и няма да приличате на осмица.
f8

Можете да си показвате гърба. Всички онези блузки с изрязан гръб, създадени, за да се носят, без сутиен, са за жените с малък бюст.

Друго предимство е, че можете да акцентирате върху раменете и ръцете и да носите блузи без презрамки. И изобщо на този свят има куп неща, които са проблем, но малкият бюст определено не е сред тях.