Еволюцията в стила на Десислава Радева

| от MamaMia |


Не бихме могли да не бъдем обективни, когато видим категорична разлика в стила на първата дама. Последните й две изяви бяха определено стъпка нагоре в начина й на обличане. Въпреки, че и на двете събития беше избрала рокли в един и същ нюанс, те й стояха добре и прикриваха несъвършенствата й.

 

zapoznaijte-se-s-novata-pyrva-dama-desislava-gencheva-413486-1024x739

 

Всичко започна с ето това костюмче (снимката горе), с което тя придружи Румен Радев в изборната нощ. Категорично неуместен избор за подобна изява – нито дължината на полата, нито цвета на косата, нито маникюрът бяха подходящ избор за една първа дама. След „бляскавата“ й поява последваха огромно количество критики в социалните мрежи, но Деси Радева не си взе поука и продължи да държи на собствения си стил.

 

деси радева

 

Още един тоалет предизвика недоумение в модните среди. Видимо изборът на памучна жилетка за официално събитие беше поредното доказателство за това, че в някакви моменти трябва да се вслушаш в думите на специалистите и да не разчиташ на собствения си усет, тъй като е много възможно той да те подлъже.

 

991-ratio-desislava-radeva-i-pyrvata-dama-na-makedoniia-v-morski-niuansi

 

Промяната в цвета на косата ни говореше, че има някакъв шанс първата дама на България да се превърне в истинска такава в някакъв по-следващ момент. Разбира се тук нещата се случват бавно и е нужно време. Мелания Тръмп застана до мъжа си като перфектната половинка на бъдещ президент, при положение, че и тя е имала своите модни грешки в миналото си…и то не една и две.

 

radeva_iotova

 

„Чашата преля“, когато Десислава Радева се появи с почти еднакъв тоалет с вицепрезидента на страната – Илияна Йотова. Дантелените рокли предизвикаха ожесточена дискусия в модните среди и не само. Двете дами бяха „като две капки вода“, като и двата тоалета според нас не бяха подходящи за фигурите на Йотова/Радева.

 

деси радева

 

Леката промяна в облеклото на първата дама се забеляза при посещението на семейство Макрон. Деси Радева беше загърбила обувките с каишка на глезена, коите правеха краката й по-къси и дебели, светлосинята рокля беше с правилната дължина и кройка, а косата в неутрален, топъл цвят. Не беше перфектна, но със сигурност се виждаше разлика в стила й.

 

деси радева

Тъмносините тоалети на Деси Радева се вписаха по-много подходящ начин в стилистиката на срещите от високо ниво, на които й се наложи да присъства в последния месец и половина. Да, със сигурност има още какво да се желае, но когато наблюдаваме положителна промяна в първата дама не е нужно да си замълчим. Както сме критикували външния й вид, когато се появи с ултра късата пола, така трябва да бъдем обективни и да кажем, че определено се наблюдава еволюция в стила на Десислава Радева.