Безплатни йога занимания – навсякъде и по всяко време

| от MamaMia |


Спортът е движение. За да се развивате, вие се нуждаете от комбинация от физическа и умствена издръжливост, сила и мобилност. За да помогне на спортистите да увеличат максимално потенциала си, като подобрят телата и умовете си, Nike стартира нови сесии по йога през този сезон. Режимите „навсякъде и по всяко време“ са с времетраене между 15 и 45 минути и са част от безплатното приложение Nike+ Training Club app.

Точно както при другите тренировки в апликацията NTC, всяка тренировка по йога е разработена върху три стълба: издръжливост (упражнения, които ви помагат да станете по-издръжливи); сила (упражнения за задържане на дадена поза по-дълго, за да се увеличи мускулната сила); и мобилност (възстановителни сесии, които имат за цел да освободят напрежението и да ви помогнат да се презаредите умствено).

Копланд и Криси Джоунс от Ню Йорк, демонстрират йога сесия от NTC app.

Приложението предлага различни сесии по флоу йога – „по течението на живота”. Това е йога стил, който е фокусиран върху пробуждане на енергийния поток в тялото, така чечовек става не само физически гъвкав, но и емоционално и психически стабилен. Изберете тренировка според времето, с което разполагате или вида й – за начинаещи или напреднали – или просто като допълнение към друга физическа дейност като бягане или тренировка.

Предлагането на набор от по-къси сеанси прави намирането на място за практикуване на йога по-лесно, за да може бързо да изградите здравословен навик и да постигнете балансиран атлетичен живот.

1

Ако се възползвате от персонализираните сесии на приложението NTC, йога тренировките ще се интегрират в личния ви спортен план и безпроблемно ще се свържат с тренировъчните ви сесии или ще разнообразят разтоварващите ви сесии.

Ако вече ползвате приложението NTC, потърсете “yoga” за да намерите новите тренировки. Ако все още нямате NTC, можете да го изтеглите безплатно от nike.com. Четири нови тренировки по йога са на разположение от 28 юни. Още 10 ще се появат между юли и септември.


Повече информация Виж всички