13 убийствени тоалета от кинофестивала във Венеция

| от MamaMia |


Кинонаградите и кинофестивалите не са само за добрите филми и техните екипи. Каквото и да си говорим, те са и своеобразен панаир на суетата. Тоалетите могат да повлияят на кариерата на звездите. Спомнете си например роклята на Дженифър Лоурънс от Оскарите през 2012 г. – след това тя стана рекламно лице на „Диор“, което пък я постави няколко години подред начело на списъка с най-високо платените актриси. Така че, за добро или лошо, как се появяваш на червения килим е от голямо значение – особено, когато си в разцвета на силите си.

В последните седмици събитието в киното е едно – международният кинофестивал във Венеция. Двуседмичният парад на тоалети и филми ще приключи тази събота. За времето от 25ти август вече видяхме всички звезди да блестят в пълния си блясък.

Сега ще обърнем внимание на жените във Венеция. Вярно е, че тоалетите им не могат да се мерят с тези, които видяхме на Оскарите през февруари, но си заслужават да им обърнем внимание. Все пак те не само представят съвременните модни тенденци , но и са подгряване за следващия февруари – следващите Оскари.

В галерията горе можете да видите най-добре облечените жени на 74-тия кинофестивал във Венеция според нас.


Повече информация Виж всички