Защо имаме нужда от професионален фотограф

| от Mama Mia |


Красотата е навсякъде около нас, колкото и клиширано да звучи. Ние обаче често нямаме очи да я видим. Забързани в ежедневните си задачи, потънали в мисли за всичко, което трябва да свършим, в правене на сметки какво да купим, от кое да спестим, пропускаме хубавите неща наоколо.

За щастие, понякога сетивата ни се отварят и успяваме да се насладим на пъстротата на живота. За да се случи това, огромна заслуга има изкуството в неговите разнообразни форми и вариации.

Phillip Haumesser е от хората, посветили живота си на това да показват колко красота има навсякъде около нас. От няколко години насам той работи като професионален фотограф, но преди да се заеме с тази професия е бил погълнат от грижите и стреса човек, неспособен да оцени красотата на живота.

В един момент обаче Филип се „събужда“ от тази летаргия и решава да се заеме с фотографията. Установява, че като се заиграе със светлината, може да постигне изумителен ефект със снимките си. Последният негов проект показва как аматьорите с фотоапарат в ръка виждат едно място и как го пресъздава той.

Работата му е истински изумителна и можете да ѝ се насладите в галерията ни по-горе.