Важна година за жените Стрелец

| от MamaMia |


През 2017 Сатурн, планетата на задръжките и ограниченията ще преминава през знака Стрелец, което й разположение ще подложи на изпитания нежните представителки на зодията.

При повечето от тях нещата, с които се захващат, няма да се получават без усилия и при добър попътен вятър. Възможно е да им изникват непредвидими обстоятелства и независещи от тях пречки, които да объркват плановете им, също така не са изключено и сблъсъци с авторитети и хора с власт, пред които по един или друг начин ще им се наложи да се доказват и да защитават позиции.

Важно е да запомнят, че колкото повече се стараят, толкова повече успех ще имат. Ако не се оставят негативизма да ги обземе, годината би могла да се окаже наистина ключова и важна за тях. Енергията на Сатурн няма да им позволява нещата да стават лесно, но за сметка на това ще им даде възможност на стабилна основа да градят здрава структура. Ако са достатъчно старателни, последователни, сериозни и отговорни, няма да има цел, която да им се опре.

Любов

Свободните представителки на знака Стрелец по всяка вероятност ще започнат връзка със свой приятел или човек от социалната им среда, докато заетите дами от зодията е добре да внимават някое базирано изцяло на страстта извън брачно увлечение да не развали сигурното и стабилно партньорство, което имат.

Вероятни са авантюри с по-възрастни или много по-млади от тях мъже, както и с хора, които са с различен от техния мироглед, които са свободолюбиви, независими и силно идеалистични.

Работа и пари

В служебен план жените Стрелец не е изключено да трябва да се борят усилено с конкуренти или съперници. При всички случаи ще им се наложи да работят старателно по проектите, които са поели и да спазват сроковете и обещанията, които са дали.

Тези от тях, които започнат да се реализират на ново поприще, ще имат успех с начинанието и по всяка вероятност то ще се окаже основно и много печелившо в последствие.

Много вероятно е да имат полза от социални контакти и приятели и в трудните за тях моменти да имат на кого да се опрат.

Най-много успех ще имат дамите от зодията, чиято работа е свързана с медии, реклама, телевизия, кино, театър, политика или нови технологии .

Здраве и тонус

Нежните представителки на знака Стрелец не е изключено да имат лек спад в тонуса и здравословното състояние през годината, като най-вече през месеците март, април и декември са възможни появата на вирусни заболявания, хронични оплаквания, счупвания или натъртвания на крайниците и тялото.

Поради тази причина е важно да щадят нервите и силите си, да не действат прибързано и импулсивно и да се пазят от излишен стрес. Колкото по-отговорни са към себе си и тялото си, толкова по-добре ще се чувстват и по-добре ще се справят с ежедневните предизвикателства.


Повече информация Виж всички