Помните ли хитовите Destiny’s Child?

| от Хрис Караиванова, по InStyle |


Помните ли с коя група всеизвестната Бионсе стана това, което е днес? Да, именно, това са обичаните от тийн годините ни Destiny’s Child, които несъмнено навяват носталгия по 90-те години само със споменаването си.

Вчера първият сингъл на Destiny’s Child „No, No, No,“ стана на 20 години и Бионсе ни напомни за това, като публикува на сайта си серия от снимки на членовете на групата по време на популярния им период преди толкова години.

Една от снимките ни показва как Бионсе, заедно с колежките си Кели Роуланд, ЛаТоя Лъкет и ЛаТавиа Роберсън са заедно в звукозаписно студио някъде около 1997 г. Всички са облечени много деветдесетарски – с размъкнати мъжки овърсайз панталони и бейзболни шапки.

111317-beyonce-destinys-child-embed-1

На друга снимка Бионсе пък ни напомня за тогавашния стил в модата, облечена в цветен и изрязан над пъпа потник.

111317-beyonce-destinys-child-lead

Поп иконата ни зарадва и с промоционални снимки на групата, които показват усмивки от старите ленти, плитки, къдрици и други приумици от 90-те. Кадрите отбелязват ключово време в кариерата на групата, като имаме предвид, че това е времето, когато издават първия си албум – едноименния Destiny’s Child от 1998 г., който включва „No, No, No“ с участието на Уайклиф Джийн.

Роуланд, Лъкет и Роберсън също отбелязаха 20-ата годишнина на песента с техни собствени снимки от архива. Роберсън сподели снимки на групата и записите им в студио и от техни събирания заедно по времето, когато излиза популярния им сингъл.

Певицата споделя и снимка на четирите момичета заедно, усмихвайки се, защото това е моментът, когато продуцентите Sony Music и Columbia Records им казват „Да“ през 1997 г.

Роуланд отбелязва юбилея с колаж от снимки и надпис върху една от тях: „момиче…извървяла си дълъг път.“


Повече информация Виж всички