Парис Хилтън – сгодена е, вижте този пръстен!

| от Хрис Караиванова |


Някои от известните личности просто не могат да започнат новата година, без да бъдат забелязани. Такъв е случаят с Парис Хилтън, която вчера потвърди пред People, че е сгодена за актьора Крис Зилка. 36-годишната богата наследница сподели по повод събитието: „Толкова съм развълнувана да бъда сгодена за любовта на живота си и моя най-добър приятел. Никога не съм се чувствала така щастлива, сигурна и обичана. За мен той е идеален и ми показа, че приказките наистина съществуват!“.

Предложението за брак се случи по време на почивката на Крис и Парис в Аспен през уикенда. Докато се разхождат в планината, Зилка коленичи, за да сложи на ръката на любимата си „великолепен и блестящ“ пръстен, както самата Парис Хилтън го описва. „Треперех, докато го слагах на пръста си. Това е най-хубавият пръстен, който някога съм виждала“, добавя тя.

Въпросът дали годежният пръстен е наистина красив, е доста спорен, но едно е сигурно – той е огромен. С размера на малка круша, той заема голяма част от ръката на Парис Хилтън и трудно може да остане незабелязан на снимката на двамата влюбени в Instagram. Друга тема е обаче доколко този пръстен е стилен, или говори за пошлост и прекалена показност.

Така или иначе, Парис често е забелязвана да има влечение към лъскавото и това си личи и от снимките й в Аспен, на които тя гордо носи пръстена, облечена с златисто ски яке.

#GoldenGirl ❄️???‍♀️?❄️

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Life is Beautiful ✨?✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Парис и Крис започват връзката си през февруари миналата година. Запознават се 8 години по-рано по време на Оскарите, но искрата пламва доста по-късно. Самият Зилка казва пред People: „Чувствам се като най-щастливия мъж на света, да се оженя за моето мечтано момиче. Нямам търпение да прекараме остатъка от живота си заедно“.


Повече информация Виж всички