Когато хипстърското е малко повече от нужното

| от Хрис Караиванова |


Във времената, в които живеем, е важно да имаш много контакти в социалните медии и още повече лайкове. Трябва да се обличаш според тенденциите с леко, но уж приятно залитане към лукса. Трябва да си лежерен и усмихнат човек с разрошена коса и слънчеви очила, но все пак да имаш и страхотна, доходоносна професия. Трябва да си хипстър.

С нахлулата и заляла ни хипстърска вълна, дойде времето, когато срещаме тази хипстърия навсякъде. За да продаваш бургери, те вече не са просто хлебчета с месо, зеленчуци и сосове. Те са „гурме бургери“ по специална домашна рецепта. Коктейлите се пият в буркани, а брадите на мъжете се решат със специални гребени. Кецовете пък се продават като топъл хляб, ако някой инфлуенсър се е снимал с тях онзи ден.

И така се носим по течението на хипстърията, но в повечето случаи не забелязваме как хората, в стремежа си да продават и да бъдат готини, някак са пресолили манджата. Уебсайтът Bored Panda обаче ги е забелязал и ни предлага селекция от хрумвания, които биха стоели добре в профила ви в Instagram, но изглеждат не особено полезни в живота.


Повече информация Виж всички