Има ли любовни тайни в дома на Лео Меси

| от Mamamia |


Часове преди да спечели седмата си поредна Златна топка, аржентинският футболист Лионел Меси привлече очите на всички присъстващи на бляскавата церемония на 29 ноември, както и на феновете от цял свят в интернет, с екстравагантната и чаровна визия на своето семейство. Меси се появи на събитието заедно с тримата си синове, Тиаго, Матео и Чиро, в идентични лъскави смокинги, а съпругата му Антонела Рокуцо впечатли с елегантна златна рокля. Със самото си триумфално пристигане семейството наведе зрителите на мисълта, че именно 34-годишният футболист е този, който ще спечели престижния трофей, въпреки че гласуването за наградата се пази в тайна до последния момент.

Макар и според мнозина тази година други играчи да заслужаваха Златната топка повече, и макар в това да има доза истина, надали някой ще оспори, че семейството на Лео Меси успя без колебание спечели всички сърца, дори и тези на хората, които не са негови почитатели.

Един малък и мил детайл по време на церемонията не остана незабелязан от милионите любопитни очи в социалните медии.

Докато семейство Меси позира за снимки, репортер на France Football се опита да избута Антонела настрана. Изглеждаше, че намерението му е Меси да позира само с децата си, но без своята съпруга.

Рядко се случва 33-годишният аржентински модел да не е център на внимание, когато семейството прави не особено честите си публични изяви. В случая обаче трите деца се оказаха във фокуса на всички обективи и погледи. Антонела прие безропотно изискването на репортера и започна да отстъпва встрани от камерите, но съпругът ѝ категорично отказа да се съобрази с това и настоя да се снима с цялото си семейство.

Лео Меси е един от тези футболисти и изобщо известни личности, които предпочитат пазят личния си живот и семейството си относително далеч от камери и обективи. Кадри от дома му или от фамилните му ваканции, както и детайли от ежедневието на семейството, рядко могат да бъдат забелязани в профилите на играча в социалните медии или въобще да стават редовно публично достояние.

И все пак, какво знаем със сигурност за звездното аржентинско семейство?

Футболист и модел звучи като една твърде класическа, дори клиширана двойка, но всъщност историята на двамата води началото си години преди който и да е от тях да е поел по своя професионален път.

Лео и Антонела сключват брак на 30 юни 2017-а, а връзката им е публично известна още от 2008 година. Смята се, че двамата са заедно още от преди това. Антонела е братовчедка на най-близкия приятел на Лионел от детството му, Лукас. Всъщност бъдещите влюбени се познават помежду си още от 5-годишна възраст. Поради диагностицираните нарушения във функцията на хипофизата му, още от дете Лео живее с недостиг на хормона на растежа. Поради това като малък той дори не подозира, че някога ще бъде нападател, още по-малко седемкратен носител на Златната топка.

За феноменалния професионален път на Меси всички знаем немалко. Антонела пък следва дентална медицина с желанието да стане зъболекар, преди да промени решението си и да се насочи към успешната си кариера на модел.

Първите две деца на двойката са родени преди сключването на брака на родителите им. Третият син, Чиро, се ражда на 10 март 2018 година, приблизително девет месеца след сватбената церемония, на която пее Шакира, половинката на тогавашния съотборник на Лео Меси в Барселона Жерар Пике.

За феновете едновременно на романтиката и на футбола, какъвто съм аз, трудно може да остане незабелязано, че големите футболни звезди, които познаваме от емблематичните световни терени, често опитват да градят имидж на отдадени партньори и съпрузи. Повечето от тях срещат любовта млади, създават доста традиционни семейства и се задържат дълго с половинките си, като не пропускат да демонстрират взаимната си привързаност и любов.

Нерядко обаче известните имена във футбола с или без основание са замесвани в редица пиперливи „секс скандали“, които афектират върху публичния им образ, но още повече върху семейното им щастие.

Що се отнася до Лео Меси, противоречивата история, която поставя под съмнение неговата любов и вярност, е само една.

През юли 2016 година, аржентинският модел Хоана Гонзалес разпространява пред аржентинските медии твърдения, че е правила секс с Лео Меси неколкократно. Тя иронизира уменията му в спалнята, като твърди, че да се озовеш в леглото с футболиста, е като да правиш секс с труп. По това време Лионел и Антонела са вече сгодени. Той не реагира публично на твърденията и скандалът отшумява със скоростта, с която е избухнал. Година по-късно Меси вече е женен за половинката си. И така до ден днешен.

За разлика от своя вечен конкурент във футбола Кристиано Роналдо, Лео Меси пази образа на човек, който е последователен и дискретен в интимния си свят. По отношение на него традиционно липсват и толкова много изфабрикувани спекулации за изневери, за потенциални връзки, дори на тема сексуална ориентация, каквито за Роналдо се пишат непрекъснато.

Публичната представа за това кой е Лео Меси у дома е някак по-скучна, по-обрана. Но нима от гледната точка на Антонела, или на някой от тримата малчугани с еднакви блестящи смокинги, това да не е по-щастливата и хармонична опция?

Вижте още:

Сложният личен живот на Кристиано Роналдо


Повече информация Виж всички